Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Naprawcie te wyświetlenia bo to porażka, jednego użytkownika liczy kilka razy, bo ten odświeży stronę albo przejdzie do innej zakładki. U was miałem 3 razy więcej wyswietlen niż w Google analytics. Przez to konwersja spada na pysk.
Poza tym dostawałem wiadomości na maila ze błędne kody ludzie dostawali po podaniu numeru telefonu i nie mogli zapisać się do subskrypcji.
@[Adamek69] Na nowej nie ma takiej opcji, korzystają z powiadomień gg pojedyńczy Partnerzy. Co do odnowień: te ze starej Eforsy, faktycznie, w okolicach 10:00 - 11:00 godziny wpadają, plus wyrównania po północy. Co do odnowień na nowej Eforsie to spływają one wraz w czasie rzeczywistym już.
@[★eforsa★] ogarnąłem sobie tak jak fusek pisał w starym panelu, to powiadomienia na gg przychodzą.
No mi odnowienia wpadają od 10-11.30, więc wszystko chyba ok.
@eforsa.pl czyli jak dzialam tylko od czasow nowej eforsy (w zasadzie to od czwartku) to odnowienia wpadaja na bierzaco tak wiec po polnocy juz nic nie wpadnie?
(15-05-2017 10:19)fejQ napisał(a): @eforsa.pl czyli jak dzialam tylko od czasow nowej eforsy (w zasadzie to od czwartku) to odnowienia wpadaja na bierzaco tak wiec po polnocy juz nic nie wpadnie?
No ja działam też tylko od nowej eforsy to zazwyczaj wpadają 10-11, po północy rzadko.
ile macie leadów tygodniowo na subach i ile średnio odnowień? Bo u mnie chyba bardzo dużo ludzi się wypisuje bo z reguły mam około 10-15 leadów tygodniowo a tylko 1-2 odnowienia
Nie wiem jak na eforsie bo tu dopiero zaczynam. Ciezko okreslic ile się tak na prawdę odnawia. Nie ktorzy wypisuja się od razu, inni po pierwszych zbillowaniach, jeszcze inni po pierwszym rachunku a są tez tacy co po kilka miesięcy siedza