Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: INSTANTER Subskrypcje SMS
Sprawdź:
Dacie tego maila do nich? Tongue
(09-06-2014 19:15)trust92 napisał(a):  Dacie tego maila do nich? Tongue

[email protected]

I tak nie odpiszą, ale próbować można Smile
Nie rozumiem...połowie usunęli konta czy tam się nie mogą zalogować a reszcie dali jakiś program nowy?... Big Grin Big Grin Big Grin
Glosy: Patenciarz (+1)
no posrane to jest ale jak kasę wypłacą to wam coś napisze o instanterze aby im gul skakał heh

Zapraszam na moją stronę: Praca bez Barier
(09-06-2014 20:57)Kurus92 napisał(a):  Nie rozumiem...połowie usunęli konta czy tam się nie mogą zalogować a reszcie dali jakiś program nowy?... Big Grin Big Grin Big Grin

Tez sie wlasnie nad tym zastanawiam Big Grin
Glosy: Kurus92 (+1)
Czego tu nie rozumiec ? Chca kase trzepać dalej na naiwniakach którzy zostali ;]
(09-06-2014 22:35)nesarions napisał(a):  Czego tu nie rozumiec ? Chca kase trzepać dalej na naiwniakach którzy zostali ;]

Tylko pewnie Ci naiwni co zostali i trzepią dalej im kasę mają regularne wypłaty, nie to co my Smile
konta raczej nie zostały usunięte, gdyby tak się stało kwota z sygnatury również by się usunęła a w mojej jest tyle ile powinno być. Mnie pachnie to zmianą hasła do konta i tyle...
Glosy: rafikz1 (+1)
Mnie też te kłamliwe śmiecie usunęły konto.
(10-06-2014 16:33)Duxone00 napisał(a):  konta raczej nie zostały usunięte, gdyby tak się stało kwota z sygnatury również by się usunęła a w mojej jest tyle ile powinno być. Mnie pachnie to zmianą hasła do konta i tyle...
w sumie dobra rozkmina
Odpowiedz