Witam

1 post tutaj wiec jesli cos bedzie nie tak to mowcie : )
od kilku dni tez jestem uzytkownikiem PV (niestety o ref-ie przeczytalem po czasie - jesli mozna gdzies dodac polecajacego jeszcze to z checia to zrobie) i mam pare pytan i watpliwosci, moze ktos z Was bedzie znal odpowiedz. Przewaznie nie korzystam z takich programow tylko czegos bardziej hmm "pewnego" ale opinie na temat admina i jego 1 serwis jakos mnie skusily. Wyglada wszystko ladnie, zapowiada sie obiecujaco i mam nadzieje ze zostanie tak przez dluzszy czas.
1. 1 dzień zarobilem 400 BAP a w 2 dniu juz tylko 300 i po wczorajszym dniu mialem 700 na koncie - dzisiaj teraz sie loguje i mam tylko 644 ? cos nie tak z naliczaniem ? trzeba to gdzies zglosic ?
2. od dzis przy sumie 644 BAP pojawily mi sie platne reklamy o.O

za 0.0001 i 0.0048

wyjkonalem ta 2, na koncie widnieje 0.0048 ale... po 5 min 0.0000 ? co sie z tym satlo ? przed chwila zrobilem 3x reklamy po 0.0005a naliczylo mi 0.00144 :-) ? to sie wszystko wyrowna przy nastepnym restarcie strony nie wiem czy tak jest zwykle ?
3. chcialem pominac ten 1 etap ciulania i wplacic 1 dolara ale hmm jest jakas opcja zeby wplacic anonimowo tego dolara ? bo jak narazie to sie doczytalem i posprawdzalem ze wszystkie portfele - powiazanie z kontem bankowym - jedynie PP ale zeby na PP wplacic tez trzeba sie powiazac ? a narazie nie chce tego robic z PV. chyb tylko przez znajomego co by przeslal na "konto PP jan kowalski 3,5 zl i wtedy da sie doladowac PV "
sory za taki wywod, ale jak ktos cos bedzie wiedzial na te tematy to prosilbym o mala podpowiedz, dzieki, pozdrawiam Soni21