"DZIENNIK" jest mega (mega to mało powiedziane) o ile można nazwać go dziennikiem.

Dziękuję mocno i szczerze! Oczywiście motywacja jest!
Już kilka dni go przeglądam i staram się w PEŁNI go zrozumieć aby mój każdy krok był w 100% poprawny.
Mam pytania, każdemu kto pomoże rozwiać wątpliwości, serdecznie dziękuję.
(24-10-2016 18:58)paweuq napisał(a): To ile masz procent linków EM? Bo na wielu blogach piszą, żeby nie przekraczać 10%
Co to znaczy "link EM"?
(12-11-2016 21:46)vasaki napisał(a): Usuneli po czyims zgloszeniu (pewnie stąd)
Tak dla zainteresowanych.
Podpialem 7 podlinkowanych domen pod inna tematyke na redict 301 (podlinkowana domena przekierowywuje na main site faniresidnetevil.pl)
Sprawdzimy czy cos to da (taki tescik XD)
![[Obrazek: 74c2b23e81f14c14bed9a701e2ce0ff8.png]](http://image.prntscr.com/image/74c2b23e81f14c14bed9a701e2ce0ff8.png)
O co tutaj chodzi z tym podpięciem 7 podlinkowanych domen pod inna tematyke na redict 301? Czy chodzi o to że masz domenę "xyz.pl" i jak ktoś wejdzie na tą stronę to przejdzie do strony "faniresidnetevil.pl" i tak analogicznie 7 domen? Jeśli tak to czy to dużo daje?
(27-12-2016 22:56)vasaki napisał(a): @[frjeux] linki zwrotne z for itp.
Ping - sprawdzenie
W skrócie prosimy danego robota (strony) by sprawdzil polaczenie z dana strona (tym samym zauwazyl nasz link)
O ile dobrze rozumiem dzialanie 
@[Bartezx1997] Nisze juz mam, wiec po nowym roku ruszymy 
Ruch celowany pod mobi ^^
@[Mecenas] Dzięki 
@[bartek9330] tak, prywatny profil 
Chodzi tutaj o te pingowanie, bo nie do końca to zrozumiałem. Jak poprosić danego robota (strony) by sprawdził połączenie z daną stroną (zauważył nasz link)?