Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
clixsense (i inne bez inwestycji) - na czym zarabiam bez inwestycji » moje najlepsze zagraniczne strony

Autor Wiadomość
RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - na czym zarabiam bez inwestycji
Sprawdź:
(24-10-2017 18:53)11natinka11 napisał(a):  Moja dzisiejsza wypłata z clixsense Smile

[Obrazek: cs_24.10.png]
ile czasu calość zbierałaś?

Zarabiam od 03.2016r.
Wypłacone: +1025PLN
[Obrazek: oie_floaties.gif]
Niezłe zarobki :# Wyjaśnisz dla początkującego jak działają taski ?
Posiadam 2 cały czas te same ;3 Chodzi coś z stroną linked
(24-10-2017 19:17)radek0389 napisał(a):  Ile czasu dziennie poświęcasz na te ankiety? Oprócz tego chodzisz do szkoły czy już pracujesz Smile?

na ankiety przeważnie 2-3 godziny dziennie. Nie pracuję, mam rentę socjalną od 18 roku życia (ale szczegóły pozostawię dla siebie)
11natinka11

Ile kosztuje Cię utrzymanie konta Payoneer?
Jak przelewasz pieniądze z Payoneer na konto bankowe w Polsce to kto jest nadawcą? Wysyłane jest z Polski? Wink

PS. Nie pracuję, mam rentę socjalną od 18 roku życia (ale szczegóły pozostawię dla siebie)

Dziewczyno, ja się dziwię że nie przeniesiesz na jakiś czas do fajnego ciepłego kraju w Azji Big Grin
W Tajlandii spokojnie wystarczy 1500zł na wynajęcie 2 pokojowego nowego mieszkania + spokojne życie.
(25-10-2017 09:05)Martinuss napisał(a):  @[11natinka11]

Ile kosztuje Cię utrzymanie konta Payoneer?
Jak przelewasz pieniądze z Payoneer na konto bankowe w Polsce to kto jest nadawcą? Wysyłane jest z Polski? Wink

PS. Nie pracuję, mam rentę socjalną od 18 roku życia (ale szczegóły pozostawię dla siebie)

Dziewczyno, ja się dziwię że nie przeniesiesz na jakiś czas do fajnego ciepłego kraju w Azji Big Grin
W Tajlandii spokojnie wystarczy 1500zł na wynajęcie 2 pokojowego nowego mieszkania + spokojne życie.

Nic mnie nie kosztowało konto, ale nie wzięłam przy zakładaniu karty. Miałam teraz pierwszy przelew z clixsense i dostałam o 2$ mniej niż zleciłam w clixsense. I teraz zleciłam na konto bankowe 59$ i napisali, że od 3 do 5 dni roboczych dojdzie i szacunkowo 208 zł (zobaczymy co z tego dojdzie).
A jeszcze jeden przelew zrobię z clixsense i licze na payoneer na 25$ bonusu, bo dostaje się w programie partnerskim osoba polecona i polecający po 25$ (jak będzie wpływ 100$ na konto payoneer), a co dziwne to tylko z polecenia jest bonus, bo z rejestracji z czystego linka nie ma tego bonusu.
No też wymyśliłeś z tą Tajlandią Big Grin Ja jestem patriotka i nie opuszczę tak łatwo kraju Smile

(24-10-2017 21:16)seba2210 napisał(a):  Niezłe zarobki :# Wyjaśnisz dla początkującego jak działają taski ?
Posiadam 2 cały czas te same ;3 Chodzi coś z stroną linked

ok napisz pw Smile Wyjaśnie ale w cs juz nie robię, bo tu mnie zblokowali, ale czasem jak mam czas w neo, ale nie za wiele
Glosy: Martinuss (+1)
11natinka11

No to czekam na info jak dojdzie przelew Big Grin

Oj no chociaż na miesięczne wakacje Cool
(25-10-2017 09:45)Martinuss napisał(a):  @[11natinka11]

No to czekam na info jak dojdzie przelew Big Grin

Oj no chociaż na miesięczne wakacje Cool

ok a tak przy okazji wyjaśnij mi jak się kogoś oznacza na tym forum, bo ja nie wiem Smile
Glosy: Martinuss (+1)
Cytat:Nic mnie nie kosztowało konto, ale nie wzięłam przy zakładaniu karty. Miałam teraz pierwszy przelew z clixsense i dostałam o 2$ mniej niż zleciłam w clixsense. I teraz zleciłam na konto bankowe 59$ i napisali, że od 3 do 5 dni roboczych dojdzie i szacunkowo 208 zł (zobaczymy co z tego dojdzie).
A jeszcze jeden przelew zrobię z clixsense i licze na payoneer na 25$ bonusu, bo dostaje się w programie partnerskim osoba polecona i polecający po 25$ (jak będzie wpływ 100$ na konto payoneer), a co dziwne to tylko z polecenia jest bonus, bo z rejestracji z czystego linka nie ma tego bonusu.
No też wymyśliłeś z tą Tajlandią Big Grin Ja jestem patriotka i nie opuszczę tak łatwo kraju Smile

Czy aby na pewno $100?

"Po tym, jak Twój/Twoja znajomy/a zarejestruje się i otrzyma łącznie 1000$, oboje otrzymacie nagrodę, czyli 25$."
11natinka11

Też miałem z tym kiedyś problem bo myślałem że oznacza się wszędzie tak samo czyli @nickosoby a tutaj zdziwienie że jest inaczej Big Grin

@[nickosoby]
Glosy: 11natinka11 (+1)
(25-10-2017 11:18)xdax1 napisał(a):  
Cytat:Nic mnie nie kosztowało konto, ale nie wzięłam przy zakładaniu karty. Miałam teraz pierwszy przelew z clixsense i dostałam o 2$ mniej niż zleciłam w clixsense. I teraz zleciłam na konto bankowe 59$ i napisali, że od 3 do 5 dni roboczych dojdzie i szacunkowo 208 zł (zobaczymy co z tego dojdzie).

Czy aby na pewno $100?

"Po tym, jak Twój/Twoja znajomy/a zarejestruje się i otrzyma łącznie 1000$, oboje otrzymacie nagrodę, czyli 25$."

serio? a było 100$, jak już jakiś czas temu sie rejestrowałam, kilka miesiecy temu. A skąd masz takie informacje? Zmieniło sie coś?
Odpowiedz