Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Niech mi ktoś wytłumaczy bo serio nie rozumiem dlaczego policja poszukuje tego gościa bądź gości ? Na jakiej podstawie ? Bo chodzi o to, że nie można obrażać imigrantów czy co ? Że film obraża dobra imigrantów ?
Przecież są stopki, regulaminy i to one powinny jakoś chronić ludzi przed takimi chorymi akcjami ale nie chronią. Ja wiem, że stopka; regulamin musi być ale nie powoduje ona, że można promować teraz wszystko co niezgodne typu śmierć kogoś itd, sfałszowane wybory ale no nie mogę zrozumieć co w tej niszy o gwałcicielu imigrancie jest złe... To ci idioci co wpisali numery mogli czytać regulamin a po drugie po co takie coś oglądać ?
mikolaj90
Bo to jest wprowadzanie w błąd i propagowanie nienawiści wobec uchodźców.
Dopóki media się nie dowiedzą, każda taka nisza działa spokojnie bez obaw.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2015 18:35 przez aero2.)
Czyli jeśli ktoś reklamuje program pobieranie i ze niby jest do pobrania plik to tez ten ktoś może zostać oskarżony? To samo z filmami online bo nikt nie otrzymuje to czego szuka.
(22-11-2015 18:56)Panix napisał(a): Wszyscy będziecie gnić w pierdlu. Słyszycie kroki? Brzdęk kajdanek? Pukanie do drzwi? Głos który mówi "otwierać, policja"? Już po was idą )