Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
W ogóle mam jedno pytanie które mnie nurtuje dlaczego administrator freebiz nawet nie chce podmienić szaty graficznej np download, czy movie czy zrobić cokolwiek by było lepiej? czy jest to aż tak dużo?
(04-06-2014 18:48)CHWDP napisał(a): W ogóle mam jedno pytanie które mnie nurtuje dlaczego administrator freebiz nawet nie chce podmienić szaty graficznej np download, czy movie czy zrobić cokolwiek by było lepiej? czy jest to aż tak dużo?
A może P. Arek nie jest grafikiem ? A może P. Arek nie ma grafików zatrudnionych na stałe ? To wszystko jest w interesie P. Arka jeżeli stwierdzi że trzeba coś zmienić to coś zmieni, proste
(05-06-2014 08:52)Krashai napisał(a): Jak ktoś dostanie wypłatę z 2 to proszę o info ;D
Dostaniesz, nie bój się. Kiedyś się czekało po min. 10dni i było Choć ciut nerwowo ale kasa zawsze była
Nie boję się. Ostatnio jak wszyscy wiemy wszystko wyregulowało się do płatności w terminie więc jak wczoraj były wypłaty z 1 to dziś pewnie będą z 2 i 3 a może nawet i z czwartego ;P.