Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
@ Panie patryku czy mozna pare słów na privie ?

btw. rowniez mam reklamy po 0,009 ale fajnie szybko je klikam Smile wole takie niz za 0,0005 poważnie wam to mowie Smile
Glosy: Lamojednorożec (0)
boże, ludzie ogarnijecie sie do cholery!!! ktoś aż 1 dolar zainwestował i spamuje 2 strony i ciagle głupie pytania, ja tylko czekam jakie Jo naliczenia wrzuci i za jaki dzień, a musze 4 strony spamu i bzdur czytać, litości...Teraz tez ja spmujeSmile ale po 2 mies. czytania nie wytrzymuje, Bo Jo ostatnio z tymi naliczeniam co 2 dni/na 2 dni i inne czary Smile Mam kupe wolnego czasu - ale jutro kupuje filtr, bo szkoda życia jednak.... ja 8 grupa teraz. P.S. Czytajcie dzienik Infokasa, czy Meloman - oni w tym chyba są najlepisi wg. mnie.
Czy ktoś ma problemy z captchą google?Czy tylko mi sie wydaje,nie mogę rozczytać liter, a jak probuję wpisać to wyskakuje błędne z jeszcze gorszym tekstem
Nie powinno być takich problemów z captcha z google ja mam wyrazy które są wyraźne do identyfikacji
(28-01-2015 21:41)KrystianM20 napisał(a):  Czy ktoś ma problemy z captchą google?Czy tylko mi sie wydaje,nie mogę rozczytać liter, a jak probuję wpisać to wyskakuje błędne z jeszcze gorszym tekstem

Miałem identyczny problem.

Da się to naprawić.

Mimo że google ustawiasz i tak dostaniesz falusy bo...

Musisz zalogować sie na emaila ( gmail.com ) i wtedy korzystać z captchy google.

Musi działać Wink
Glosy: Lamojednorożec (0)
Więc to chyba tylko ja,zmieniłem na solvmedia(czy jakoś tak) i przeszło,na razie będę z tej captchy korzyształ zobacze jak jutro.
Ja mam co jakiś czas captchę solvemedia mimo ustawienia googla (nie wiem czy to specjalne działanie - bo za solvemedia jeżeli jest type in to dostają kasę).

A co do googla to czasami na szybko źle wpisuję np. rn jako m , mają czasami takie że naprawdę ciężko stwierdzić czy to rn czy m, dopiero jak policzę liczbę liter to się okazuje że błąd Big Grin
To naliczenie "rano" to bylo za dzisiaj czy wczoraj? Czy tylko Jo jeden wie? Tongue
wczoraj
Za wczoraj+dzisiaj, niestety.
Odpowiedz