9Jarek9
Mam pytanie ile zainwestowałeś ? Lub czy cokolwiek.
Bo śmieszy mnie to że na reklamy "niskiej wartości" (nawet takie 0.005 - 0.01$) narzekają w 95% ludzie którzy zainwestowali 5-10$ albo zaczynają od 0 ... Nie dość że taki np. dostał 0.3$ w takich reklamach nic nie inwestując to jeszcze siedzi i płacze ile tego ma do klikania ... Taki program, nie ma prostego zarobku trzeba poświęcić mu czas, nie macie czasu, nikt was tu nie trzyma ani nie zmuszał do inwestycji ...
Zobaczy taki parę wypłat w galerii, zobaczy ile kasy ktoś zarabia i myśli że zaraz się zarejestruje, zainwestuje 10$ i pierwszego dnia dostanie 5 reklam, po 1$ każda najlepiej, albo ze 2$ no przecież wpłaciłem "aż" 10$
(2 ostatnie akapity nie dotyczą ciebie jbc, tylko ogółu który tu obserwuję i z częścią którego miałem czasami "przyjemność" rozmawiać)
Mam zainwestowane 100$ prawie (jestem w 7 grupie), może to niedużo w porównaniu do gigantów którzy tu są na forum, ale i znacząco więcej niż z 90% ludzi tutaj.
A siedzę codziennie i klikam w reklamy 0.01-0.02 bo tak mam filtr często ustawiony aby powpadały takie z recyklingu czy też sporo reklam 0.01 z suu i nie narzekam, robię to celowo aby szybciej zarabiać i wspinać się wyżej ...