Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: INSTANTER Subskrypcje SMS
Sprawdź:
Nie siedze tam w ogóle Big Grin zaglądam tylko czasem ale dostęp mam więc wasze konta nie są usunięte Smile
Do wypłat pozostało: tydzień Lol
Oni by napisali wprost ze Ci nie wyplaca i maja Cie daleko to Ty dalej bys wierzyl i pisal ze czekasz na wyplate Big Grin
(06-06-2014 09:57)Androoo napisał(a):  Nie siedze tam w ogóle Big Grin zaglądam tylko czasem ale dostęp mam więc wasze konta nie są usunięte Smile
Do wypłat pozostało: tydzień Lol

Idź kopać pyry przekaż im że mają odblokować dostęp wszystkim bo ty jakoś masz więc szpiegusie masz jakiś kontakt z nimi nie zdziwię się jak po 15 czerwca nie napiszesz tutaj ani słowa. Mi się wydaje że jesteś osobą którą opłacają do tych chu..ych postów i aby uspokoić nas więc pisz do tych ch..ów aby odpisywali na maile

Zapraszam na moją stronę: Praca bez Barier
Glosy: mucios (+1)
(06-06-2014 10:27)xjointmanx napisał(a):  Idź kopać pyry przekaż im że mają odblokować dostęp wszystkim bo ty jakoś masz więc szpiegusie masz jakiś kontakt z nimi nie zdziwię się jak po 15 czerwca nie napiszesz tutaj ani słowa. Mi się wydaje że jesteś osobą którą opłacają do tych chu..ych postów i aby uspokoić nas więc pisz do tych ch..ów aby odpisywali na maile
Nie jestem od nich... a teraz..

Radzę wszystkim ochłonąć i poczekać do tego 15 czerwca. Smile
Glosy: Radi98 (+1), Marek23 (+1), koza09 (+1)
ale się postarałeś no, no... Smile chyba jednak Ci przeszkadza że wszyscy maja Cię za szpiega Smile
Nasz prezes haha no kurde niech się wypowie ten nasz prezes co ma nam kase wypłacić a nie ty androo bo coś jesteś wygadany, a publicznego konta instantera nie ma tak jak był byś od nich był uspokajasz wszystkich że wypłaty będą to może weź wszystkim meliski zaparz może sie uspokoimy. Twoje posty mam głęboko w kut.sie niech się wypowie prezes tej firmy jeżeli jest na tyle odważny i honorowy bo ty nie masz tu nic do gadania !!

Zapraszam na moją stronę: Praca bez Barier
Glosy: cwieq (+1)
@Androoo
A jednak jesteś od Instanter.pl Tongue
Nju
Jednak jesteś ziemniakiem Tongue

Nie wiem co sie stało.. nie mogę przeglądać konta na telefonie :/
Glosy: Marek23 (+1)
(07-06-2014 09:30)Androoo napisał(a):  Nju

Bo Ci je zablokowali Smile Podlizywanie nic nie dało jak widać Smile Huh
Coraz bliżej domniemanych wypłat, więc muszą wyczyścić cały serwis. Na szczęście mam film oraz PS, więc dowody są. Prawnik w rodzinie to jednak coś dobrego Smile
Glosy: Androoo (+1)
(07-06-2014 10:06)mucios napisał(a):  
(07-06-2014 09:30)Androoo napisał(a):  Nju

Bo Ci je zablokowali Smile Podlizywanie nic nie dało jak widać Smile Huh
Coraz bliżej domniemanych wypłat, więc muszą wyczyścić cały serwis. Na szczęście mam film oraz PS, więc dowody są. Prawnik w rodzinie to jednak coś dobrego Smile
ja to czekam do 15 OSTATECZNIE
Odpowiedz