Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT. » Stabilny program! Zarabiaj od 1$ do 200$ dziennie! Z 1$ mamy 0,47$ zysku! Zarabiaj również bez inwestycji! Warto sprawdzić!

Autor Wiadomość
RE: Zarabiaj z programem PaidVerts.HIT.
Sprawdź:
Chodzi mi oto, że np. zainwestuje 800 zł a za 2 miesiące się zwiną (taki przykład podany). Chcę tylko wiedzieć czy jest to długoterminowy program.
Nikt Ci w internecie jak i w życiu nie da gwarancji 100% powodzenia w biznesie. Podejmujesz ryzyko i wchodzisz do programu. Według mnie program długookresowy i będzie jeszcze długo funkcjonował. Smile
czy jest możliwość aby zarabiać na tej stronie korzystając tylko i wyłącznie ze smartfona?? z góry dzieki
Strona działa na smartphone lecz wersji mobilnej nie ma
czyli da rade? jest to bardzo uciążliwe?
@shaGuar

Też tak myślałem 2-3miechy temu, a swoją grubszą kasę włożyłem dopiero miesiąc temu, czego teraz żałuję, bo mógłbym już być hen wysoko w tabelach Big Grin
A tak niestety trochę wolniej to będzie szło, ale myślę, że wszystko dobrze się potoczy.
Adminem jest nie byle kto, więc na razie dużych obaw nie mam - byleby naliczenia były jakieś w porządku Smile
może mi ktoś wytłumaczyć zasadę Super User Upgrade - mini upgrade
inwestuję 2,99$

teraz o co chodzi w tydzień minimalnie otrzymam 2,99 a maxymalnie ile ?
a co jeśli w tydzień nawet nie odzyskam tych 2,99$ to jestem stratny, czy to jakoś wyrównają ?

dziś mam to już 3 dzień a dostałem po 1 reklamie codziennie o łącznej wartości 0.16$
(17-09-2014 16:02)ManiekHoNoTu napisał(a):  może mi ktoś wytłumaczyć zasadę Super User Upgrade - mini upgrade
inwestuję 2,99$

teraz o co chodzi w tydzień minimalnie otrzymam 2,99 a maxymalnie ile ?
a co jeśli w tydzień nawet nie odzyskam tych 2,99$ to jestem stratny, czy to jakoś wyrównają ?

Dostajesz dodatkowe reklamy przez tydzień i żeby w ogóle wyjść na + z tego upgrade to musi mieć zwrot min. ~210% wtedy to co powyżej będzie twoim zyskiem. Czyli kupujesz upgrade za 3$ i jeśli otrzymasz reklamy na łączną wartość min. ponad 6$ to będziesz na plus z tego upgrade. Jeśli w tydzień nie odzyskasz wkładu to zostanie Ci automatycznie przedłużany upgrade o jeden dzień, aż wyjdziesz przynajmniej na zero. Podsumowując, stracić się nie straci, można zyskać, ale też trzeba mieć czas na klikanie w reklamy.
Co się dzieje ostatnio z Paidverts? Naliczenia malutkie, teraz jakieś dziwnie długie opóźnienie w dostawie głównego naliczenia.. Czyżby początek końca?
(17-09-2014 20:26)imagri napisał(a):  Co się dzieje ostatnio z Paidverts? Naliczenia malutkie, teraz jakieś dziwnie długie opóźnienie w dostawie głównego naliczenia.. Czyżby początek końca?

SpokojnieSmile Admin wczoraj pisał w newsie, że dziś będzie na wyjeździe i może nie mieć czasu. Jutro pewnie będzie podwójne naliczenie za 2 dni.
Odpowiedz