Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
PPA
Dzisiaj:
■ Promowanie filmików
■ Zbieranie pkt na promo filmów
■ 1 backlinkw GSA (+ping)
Dzisiaj:
■ Zbieranie pkt na promo filmów
■ 1 backlink w GSA
Kod:
Today's earnings $17.27
Kod:
Yesterday's earnings $11.45
Kod:
Month's earnings $164/$500
Stan na godzinę 22:39
UU dzisiaj:
674 UU wczoraj:
716
UU już powoli podłapują prawidłowy tor. Zarobki oraz kliki też
Szkoda, że takie słabe oferty wchodzą
Dzisiaj trochę się poleniwiłem -
Lubię regularność, a jak już się przyzwyczaję do wolnego to potem często się wymiguje ;____:
Jutro muszę dodać jakąś niszkę + film.
Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika.
Szczerze gratuluję takiego postępu w świecie PPA. Naprawdę jest co zazdrościć, chociażby Twojej systematyczności
Ja w PPA bardzo się zaniedbałem xD
Spróbuje wystartować od nowa w listopadzie, może założę też dziennik, żeby za szybko się nie zniechęcić
Pozdrawiam i życzę szczęścia w leadach i UU!
Van, bardzo miło śledzi się Twój dziennik i sam fakt, że zrobiłeś taki postęp jest bardzo motywujący. Czy tworząc fejki robisz od podstaw, ręcznie czy modyfikujesz jeden gotowy skrypt?
@Okazzi
Zrobiłem jednego fejka i przy robieniu następnych po prostu podmieniam grafiki, wartości itp. Kodu nie ruszam.
Chociaż i tak nie długo muszę zrobić nowy, lepszy szablon na innej skórce.
Co zrobiłem?
■ Mocniej po promowałem filmy
■ Dalej zbierałem kredyty
■ Wpadłem na jedną niszę (osobny blog na darmowym hostingu)
■ 4 backlinki w GSA (+ping)
Małe podsumowanie:
Oby tak dalej! Jestem już trochę za połową mojego celu a jeżeli $$ będą przybywać w tym tempie to wypłata będzie duuużo ponad mój wyznaczony cel.
Bardzo wzrosły nagle i gwałtownie kliki w linki. UU prawie już powróciły do starego stanu.
Ogółem to uderzam z zdwojoną siłą wychodząc z małego kopniaka w tyłek od Googla
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-10-2013 23:13 przez vankosiara.)