Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Temat Nieaktualny

Autor Wiadomość
RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie
Sprawdź:
Ciekawy sposób na zarobek, kiedy jesteśmy poza domem. chyba w to wejdę.
Nazbierałem już ponad 1$, ale nie wiem czy te zadnia się odnawiają??? Jak dobić do 5$??? Jak szybko wypłacają???
Przelewy robią do 3 dni roboczych, najszybciej przychodzą na początku tygodnia. Zlecając przelew w piątek, pieniądze lądują na paypalu w poniedzialek, wtorek. Akurat bawię się apką tylko w wolnym czasie, ale jak są oferty to na spokojnie w ciągu godziny można zarobić 5$. Żeby nie być gołosłownym poniżej ss z paypala.

[Obrazek: paypaleg.png]

Wieczorem zleciłem przelew 15$, mam nadzieję, że do poniedziałku zostanie zrealizowany.

@edit

Tak naprawdę to nie ma co wyjaśniać Wink. Wystarczy pobrać aplikację, uruchomić i poczekać na informację o zaliczeniu zadania. Wszystko jest opisane, co trzeba zrobić na zaliczenie danego zadania. W niektórych gierkach oprócz samego uruchomienia, trzeba nabić poziom, bądź ukończyć samouczek. Oczywiście są też takie aplikacje za które możemy nic nie dostać. Za nic nie trzeba płacić ani podawać danych, żeby zarobić.

No i najważniejsze, nie opłaca się robić zadań z polskiego IP, ponieważ jest to tylko strata czasu.
Mam keparda, a nie mam ofert nawet po 0.50$! Ja nie wiem jak w godzinę możesz wypłacić już 5$?!
A te oferty wogóle się odnawiają???
Odp: WHAFF - Zarabianie na androidzie
Tez nie wiem jak mozna w godzine 5$ ja bawie sie od tygodnia i zlecone dopiero 10$ + 3$ na koncie a instalowalem tylko aplikacje + filmiki z virool i flurry.

Wysłane z mojego MT7005 za pomocą Tapatalk 2
Tak jak wcześniej pisałem, przelew zlecony w piątek wieczorem.

[Obrazek: paypal2q.jpg]

Spędziłem nad tym godzinę w czwartek i 2 godziny w piątek. Jak na 3 godziny to dobry zarobek porównując do 8 godzinnego siedzenia w pracy, ale wiadomo, nic nie trwa wiecznie Wink. Na razie nie mam za bardzo czasu, więc dałem sobie z Whaff'em spokój.
dziwne mam hidemana, ale polowy ofert z usa nie zalicza. czy na tym idzie jeszcze zarobic?

jak zalicza kase z flurry? bo sa tokeny? same sie wymieniaja czy 3eba cos zrobic?
romanx napisz jakim sposobem to ogarniales ze tyle weszlo Wink?
gdzie znajde invitation code, bo chcialem dac kumpla etc etc ale nie moge znalesc ;/
Wątek zamknięty