(08-08-2012 20:14)GrzesiX napisał(a): (08-08-2012 18:58)tomazzi napisał(a): nie wydaje mi się by ten temat był miejscem do twojej pseudo reklamy o bukach i bukmacherce ...
każdy robi to co lubi, ja wolę inwestować w hyip niż np nie mając pojęcia o bukmacherce inwestować w ten dział
ja w działach o bukmacherce nie reklamuję hyip ani nikt inny tego nie robi więc bądź tak uprzejmy nie urządzać sobie pseudo reklamy
Badz tak uprzejmy czytac mojego posta a nie sygnature... Kazdy robi to co lubi? I kazdy ma prawo wypowiedziec sie to, co mysli... Od tego jest ten temat chyba. Czy ja ci cos nakazuje? Po prostu napisalem to co uwazam i co wydaje mi sie korzystniejsze. Zanim mi cos zarzucisz spojrz na swoje zenujace posty w temacie o JBP, gdzie aktywnie piszesz, a nie uczestniczysz w serwisie tylko sugerujesz sie tym co napisze inny uzytkownik. Nie rozumiem zarzutu o pseudo reklamie - akurat na bukmacherstwie nie ma zadnych reflinkow i poleconych z czego mialbym w jakis sposob czerpac korzysci...

polecam zmienić wróżkę bo coś jej wróżby nie wychodzą ...
kto ci takich bzdur naopowiadał, że w jbp nie uczestniczę ?? chyba, że masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem ... z jbp wycofałem swoje środki wraz z zarobkiem z nich ale obracam środkami posiadanymi z % od zakupów pozycji przez poleconych ...
ale cały czas aktywnie działam tymi środkami tylko już na poziomie "olewki" bo nie obracam swoimi zainwestowanymi pieniędzmi - jak jbp upadnie to z mojej strony bez żadnego żalu bo moich zainwestowanych środków w tym programie już nie ma i nie będzie
nawet ostatni restart zabrał mi dużo więcej jak 50% pozycji o czym można przeczytać w postach moich po restarcie ale widzę jakoś ci chyba umknęło lub czytasz to co chcesz
koniec off to nie jest temat o jbp ani o bukmacherce
na razie serwis nie działa, mam nadzieję, że wróci jak nie to będę miał 700$ do odrobienia w innych programach

no cóż nie 1 i nie ostatni gdzie w 1 się straci a w 2 się zarobi i odrobi - takie już jest inwestowanie w hyip