Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna » www.leadnow.pl - Oficjalny wątek

Autor Wiadomość
RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna
Sprawdź:
Przed chwilą przetestowałem usługę - wszystko jest w jak najlepszym porządku. Być może wina leży po stronie jakiegoś operatora.

Jeżeli ktoś wciąż ma problemy, proszę o kontakt na [email protected]. W zgłoszeniu proszę podać dokładny opis: jaki program, jaki problem i jaki operator.
Mi leady wpadały co kilka minut dzisiaj, a od godziny nic nie wpadło, mimo że wejścia są... Pewnie żrą teraz wszyscy i nie mają pod ręką telefonów Wink

// Edit
No zobaczcie zresztą:
[Obrazek: z7sNHge.jpg]

A od półtorej godziny nic ;/ (Czas na serwera leadnow śpieszy o kilkanaście minut)

Jakby wpadł jeden lub dwa to rozumiem ale nic...?
(11-10-2015 14:15)chomik3 napisał(a):  Mi leady wpadały co kilka minut dzisiaj, a od godziny nic nie wpadło, mimo że wejścia są... Pewnie żrą teraz wszyscy i nie mają pod ręką telefonów Wink

// Edit
No zobaczcie zresztą:
[Obrazek: z7sNHge.jpg]

A od półtorej godziny nic ;/ (Czas na serwera leadnow śpieszy o kilkanaście minut)

Jakby wpadł jeden lub dwa to rozumiem ale nic...?

u mnie tak samo ostatni led o 14:06 a wyświetlenia normalnie nalicza

jestokej1995, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2015.
Ciekawy czy potem w jednym czasie wpadnie kilka leadów czy też nic... Póki co przepinam linki na inny serwis.
Logi leadów cały dzień wpadają normalnie. W ww. przedziale czasowym faktycznie było ich mniej, ale wpadały, i to z różnych programów, w tym i z doładowań. Toteż żadnej awarii być nie może.
ja promuje i mi tam normalnie wpada Smile zdążają sie czasem male przerwy ale jest wszystko ok
znowu sie cos wali Whoops, looks like something went wrong. programy nie dziala zrobcie cos z tym bo wieczorami nie idzie zaobic

jestokej1995, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2015.
Znikły mi środki z konta... Zlecilem wypłatę a nie ma jej w oczekujacych ani w historii stan konta wynosi wielkie 0... Proszę o wyjaśnienia.

Ok, wszystko zostało wyjaśnione.
Przepraszamy za wszelkie wczorajsze awarie.
W razie dalszych problemów, prosimy o kontakt mailowy.

Pozdrawiam!
Zlecone wyplaty jeszcze stoją.. Sad
Odpowiedz