Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium

Autor Wiadomość
RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium
Sprawdź:
fusek pw
Glosy: fusek (+1)
Ja się pytam gdzie te odnowienia? 28 ludzi aktywnych przez ponad tydzień i 0 odnowień
(29-09-2015 08:46)gutek126p napisał(a):  Ja się pytam gdzie te odnowienia? 28 ludzi aktywnych przez ponad tydzień i 0 odnowień

W tym tygodniu odnowiło się ponad 20% zapisanych osób, sprawdzimy dzisiaj czy na Twoich numerach coś było, ale jeśli nic nie dostałeś to znaczy że osoby zapisane miały puste konta. Jak pisaliśmy wcześniej ilość aktywnych osób nie jest wyznacznikiem ilości otrzymanych odnowień.
Ze sporym opóźnieniem, ale są kolejne programy wpięte do subskrypcji:

- Zgarnij Plik,
- PS 4,
- Xbox One,
- Samsung Galaxy Note 4

Za niedługo pozostałe programy będą dostępne w modelu subskrypcyjnym, a także mamy przygotowane 4 nowe programy, które także czekają na wpięcie Wink

Zapraszamy do promocji!
Glosy: Twister92 (+1)
Jak u Was dziś z odnowieniami ? Wink
W ubiegłym tygodniu testowałam subservices i mam 54 aktywne odnowienia , a tylko 5 leadów dziś Smile (Wiem wiem ... że ilość aktywnych osób nie jest wyznacznikiem ilości otrzymanych odnowień)

Wpada Wam co poniedziałek chociaż 20% zapisanych osób ?
(05-10-2015 19:13)SylvvuuuS napisał(a):  Jak u Was dziś z odnowieniami ? Wink
W ubiegłym tygodniu testowałam subservices i mam 54 aktywne odnowienia , a tylko 5 leadów dziś Smile (Wiem wiem ... że ilość aktywnych osób nie jest wyznacznikiem ilości otrzymanych odnowień)

Wpada Wam co poniedziałek chociaż 20% zapisanych osób ?

Z osób z których były leady w ubiegłym tygodniu , odnowiło się dziś ponad 20% lepiej jak w ubiegłym tygodniu Wink
a kiedy w końcu wprowadzicie odnowienia do programu z pobieraniem ?
(06-10-2015 11:13)SokoleOko napisał(a):  a kiedy w końcu wprowadzicie odnowienia do programu z pobieraniem ?

Jest napisane wyżej, że program został wpięty 04/10 Wink
Glosy: SokoleOko (+1)
Kolejne programy zostały wpięte do subskrypcji, są to:

- Streamy24.eu
- iPhone 6

Jeszcze dziś postaramy się wpiąć i udostępnić część z pozostałych programów Wink
Nie ma dziś problemów ze zliczaniem? Smile Bo konwersja u mnie znacznie niższa, niż zazwyczaj.
Wątek zamknięty