Sprawdź:
Cytat:Też zastanawiam się nad inwestycją w TM, jak na razie działam w Hqrevshare Smile, fajny dziennik, będę zaglądał Smile Jak tam zarobki na dzień dzisiejszy?
Dzięki
Obecnie wypłacam codziennie z Trafficmonsoon ponad $100 a i tak pod koniec tygodnia z nadwyżki pieniędzy jednego dnia wypłacam około $400 ( zawsze zostawiam sobie parę groszy w razie gdyby wygasło więcej paczek )
Trafficmonsoon
Obecnie mam ponad 486 paczek ale pod koniec miesiąca nieco ich wygaśnie i zostanę przy około 440.
I moje ostatnie wypłat :
Wypłacałem jeszcze wczoraj ale są małe problemy z PayPalem i nie widzę tej transakcji a pieniądze otrzymałem
Jak się ma TM w rankingu Alexa ? Na razie od kilku dni stoi w miejscu i obecnie zajmuje 882 pozycje
Ostatnio pojawiły się plotki jakoby środki TM od czasu polskiej konferencji podwoiły się. To by znaczyło, że mamy już blisko $ 14 000 000 aczkolwiek informacja ta wypłynęła od jedne osoby więc niestety nie jest to nic pewnego ale kto wie.. W 1,5 miesiąca $ 7 000 000 ? Czemu nie
RevAdBurst
Pędzę jak burza obecnie mam 469 paczek
Dzisiejsze podstawowe naliczenie wynosi 4.10% a ja moje około 5.40% mało brakuje a wynosiło by 5.90% !
Na razie cały czas reinwestujemy przynajmniej do osiągnięcia 1000 paczek
Adbrook
Wszystko fajnie idzie chociaż postanowiłem, że będę wypłacał codziennie $5 a nie $15 ponieważ chce zwiększyć ilość paczek do 251 aby otrzymywać wyższe naliczenia, zobaczymy kiedy osiągnę ten cel
Moje ostatnie wypłaty :
Moje saldo w programie :
Jeśli macie jakieś pytania piszcie śmiało chętnie odpowiem
Do usłyszenia