Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
to zalezy kto kiedy zlecil wyplate... u mnie dopiero tydzien mija. Tak czy siak ni piszcie bzdur ze 'regulamin blabla' bo jak wam nie wyplaca to ten regulamin bedziecie mogli sobie w tylek wlozyc a poźniej wylizac ^^
(15-01-2014 14:24)Dereeris napisał(a): to zalezy kto kiedy zlecil wyplate... u mnie dopiero tydzien mija. Tak czy siak ni piszcie bzdur ze 'regulamin blabla' bo jak wam nie wyplaca to ten regulamin bedziecie mogli sobie w tylek wlozyc a poźniej wylizac ^^
Tak. Dla informacji, to pozostało im kilka dni, później mogą pisać co zechcą.
Vex, zajebisty pomysł na ten PROGRAM TRANSMISJE LIVE , widać, że nie zaprzestajecie działać i próbujecie jeszcze bardziej uatrakcyjnić ten serwis, może wypłat nie ma, ale coś się dzieję i na razie to coś Ci się udaje z czego się bardzo cieszę pozdrawiam
^^ co z tego żę sobie zarobisz kilkadziesiat tysięcy jak nie dostaniesz kasy. Program spoko, ale pamiętajmy że konkurencja ma o wiele więcej programów. Więc to prawidłowa kolej rzeczy że fires dodaje nowe programy. A kasa, czekam do końca stycznia, wypłaty zleciłem jakoś na początku stycznia. Aktualnie nie zarabiam co widać na sygnaturze, spokojnie czekam.