Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: INSTANTER Subskrypcje SMS
Sprawdź:
(05-06-2014 08:52)Androoo napisał(a):  Wg mnie jak Instanter wypłaci kase to większość tu wróci zarabiać Smile

Ty myślisz że ktoś im jeszcze zaufa ahhh no ty przecież beka

Zapraszam na moją stronę: Praca bez Barier
Glosy: Kurus92 (+1)
@Androoo
Zachowujesz się jak był byś od nich, a może jesteś?
Glosy: Kurus92 (+1)
Nie jestem
Jasne Tongue2
właśnie, jak wypłaci Big Grin
Skasowali mi konto a z kontem 1000zł4
Po prostu liże dupę Instanterowi bo ma nadzieję, że wypłacą mu jako pierwszy...
Wiem ze źródlanych przykładów jak Instanter działa, jeżeli się piszę o nich miłe słowa w postach to za chwilę oni się odzywają do Ciebie na PW, że dziękują za miłe słowa o nich i podwyższają stawkę za leada, wiem bo tak robili gdy jeszcze normalnie serwis funkcjonował, teraz niestety...
Androoo myślę, że Ty wrócisz zarabiać na programach ważnych do 14 Kwietnia.. Co mamy dzisiaj już 5 Czerwca. Myślisz, że za takie WYSTĘPKI, brak konktaktu i w ogóle ktoś zechce wrócić na ten serwis? Chyba desperaci... no chyba, że nim jesteś, albo jesteż z ich ekipy lub szpiegiem i im sprzedajesz informację jacy to my źli uuuu Jerk2
Tak jestem agentem i szpiegiem Lol
(05-06-2014 09:32)Androoo napisał(a):  Tak jestem agentem i szpiegiem Lol

Androo powiedz ziomkom z Instantera ze sprawa idzie do sąduSmile 1000zł nie odpuszcze im.
(05-06-2014 08:52)Androoo napisał(a):  Wg mnie jak Instanter wypłaci kase to większość tu wróci zarabiać Smile

Chyba tylko ty facepalm
Odpowiedz