Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: INSTANTER Subskrypcje SMS
Sprawdź:
Przecież ktoś im się dobierze do dupy za takie coś, niech nie czują się bezkarni Wink
Mi konto działa ale zalogować się nie mogę tzn na telefonie jestem zalogowany i tam przeglądam wszystko - na kompie wyskakuje błąd: Niepoprawn..... widocznie skrypt logowania nie działa.
Widzę, że podnieśli stawke, dodali nowe programy, znowu jest info o wypłatach więc jest ok Smile

Do wszystkich co mieli tam konto - jak problem z logowaniem zostanie naprawiony bedziecie mogli sie logować Smile
No miejmy nadzieje ze to tylko jakiś przejściowy błąd...

Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
(03-06-2014 21:50)Androoo napisał(a):  Do wszystkich co mieli tam konto - jak problem z logowaniem zostanie naprawiony bedziecie mogli sie logować Smile

Nie jesteś upoważniony do przekazywania informacji technicznych na temat funkcjonowania serwisu i jego naprawy. Chyba, że jesteś powiązany z Instanterem to przedstaw się i swoje stanowisko i wtedy dopiero wypisuj swoje pierdółki. Bo szczerze mówiąc gówno kogokolwiek obchodzi Twoja opinia bo każdy czeka aż Instanter się łaskawie wypowie. Zaglądam do tego tematu dosyć często ale tylko czytam i zbiera się na wymioty jak codziennie dodajesz swoje durne posty w tym temacie. Więc chillout man i nie udawaj nikogo ważnego tutaj...
Glosy: Papass (+1), magdusia2025 (+1), Kurus92 (+1), piotrekprorok (+1), Patenciarz (+1), nesarions (+1)
popieram Kede w 100%
popieram Kede w 100% Big Grin
Cieszę się , że w końcu doszedłeś do tego, że Twoje zdanie jest gówno warte Idea
Glosy: mlekoju (+1), Kurus92 (+1), koza09 (+1)
Proponuje po 15.06.14 bez dalszych odzewów i wypłat Instantera pozew zbiorowy. Przestańmy nakręcać się sami nawzajem. Poczekajmy jeszcze chwilę, a jeśli okaże się, że to oszustwo to będzie tylko cisza przed BURZĄ. Co wy na to ?
Ja czekam aż Androoo pójdzie do sądu. Obiecał, że tak zrobi jak nie będzie kasy. Pisz do niego.
Ja jak sie zdenerwuje bo lecą naprawdę w... i jak się zdenerwuje to znowu im emaila napisze do firmy od nas wszystkich... pewnie się zgodzicie? bo to juz przechodzi ludzkie pojęcie... naprawdę, co oni myślą że my jesteśmy dziećmi i będziemy ich błagać tutaj w temacie, którego tak naprawdę oni nie czytają? trzeba to załatwić inaczej, napisze pozniej emaila że mają ostatni termin do 15 Czerwca jak to pisali jeżeli się ponownie nie wywiązą z obietnicy zbieram ludzi i idą pierwsze wnioski zbiorowe do sądu, przecież Ja im pisałem już o zbiorowym pozwie to odziwo napisali w ten sam dzień za godzinę Co pisałem wcześniej nornalnie i nie uzyskiwałem zadnej odpowiedzi... czyżby się bali? to ten do mnie że mogę składać wniosek zbiorowy co minie się z celem bo FIRMA WYPŁACA ŚRODKI... ciekawe gdzie i komu i to mi jeszcze tak pisał w Maju haha.. pozdro

Wysłane z mojego OV-Vertis-02
Odpowiedz