Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Każdy stracił. Zarobki dziś 2 razy słabsze niż zwykle. Nie ma co płakać Smile Trzeba jutro odbić sobie.
Glosy: Demon210 (+1), rekki (+1), karor (+1), piotrekprorok (+1), szykiryki (+1)
Eliteman, a to nie Ty miałeś stawkę 10gr? Jerk2 to aż tak dużo nie straciłeś Lol
Glosy: DrMagK2 (+1), bec2 (+1), lerasow (+1), piotrekprorok (+1), matek697 (+1), suchy0001 (+1), szykiryki (+1)
(26-01-2015 21:04)karor napisał(a):  Eliteman, a to nie Ty miałeś stawkę 10gr? Jerk2 to aż tak dużo nie straciłeś Lol

hahaha no ja Big Grin zmienił Pan Arek, mam już normalną 4,6zł Tongue szału do tej pory jeszcze nie zrobiłem ale czekam na pierwszą wypłatę i inwestycję bo nawet nie mam jak nowych kont założyć na fejsie beka
ja nie wiem jak wy to robicie smutny ja spamowalem ze 2-3h o doladowaniach(dalem zdjecie jako dowod, konto wygladalo jak prawdziwe) nie wiem co robie zle, a w tych poradnikach na forum nic sensownego nie ma :/ pomoz ktos Xpokerface
Wybrałeś zły dzień na takie testy
w poradnikach jest więcej niż Ci się wydaje, trzeba tylko dobrze poszukać
Czy ktoś z Was nie miał problemu z oszustwami jakie niosą za sobą sub/sms ?
Wiadomo że to robienie ludzi w ciu... Tongue Jak to wygląda prawnie ?
Trzeba umiejętnie manipulować informacjami Big Grin I nie mówić że to darmowe czy co, bo za ta to już chyba jest jakiś paragraf Big Grin
Masz regulaminy ludzie te regulaminy akceptują a że nie czytają to co zrobisz ? Będziesz zawsze pamiętał o każdym aby przeczytał regulamin ? Smile
Podając numer telefonu użytkownik oświadcza,że zapoznał się z regulaminem Smile
to jego obowiązek Smile
Odpowiedz