Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(03-06-2014 20:21)pietreczka napisał(a): Mi normalnie działa konto, nie wiem o co Wam chodzi, dobrze by było żeby instanter jakieś info również na forum dał
(03-06-2014 20:21)pietreczka napisał(a): Mi normalnie działa konto, nie wiem o co Wam chodzi, dobrze by było żeby instanter jakieś info również na forum dał
Mi tez działa ale to konto gdzie wygenerowałem obrót ponad
4k, a drugie konto (nie powiązane) które miało Oczekujace 1000 zł zostało zablokowane/usuniete.
(03-06-2014 20:24)piotrekprorok napisał(a):
ok, to wyloguj sie i spróbuj ponownie zalogować
To nic nie da bo ja moge się logować na jednym koncie.
Stawki ładnie podniesione aby zachecić i się zwinać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2014 20:26 przez Nju.)
O to, że nie mogę się zalogować na konto, ponieważ jest ono usunięte
I tyle w temacie Poszedł mail w tej sprawie, ale nie wierzę w to że mi odpiszą
" Niepoprawny e-mail lub hasło " może jakaś wspólna zbiorowa sprawa ? Nie chodzi tu o mnie bo mam tylko 200 zł ale inni też powinni się kłócić to im się porostu prawnie należy !