Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: INSTANTER Subskrypcje SMS
Sprawdź:
Moje konto działa, mam zleconą, oczekująca wypłatę i 4zł na koncie

EDIT
Po wylogowaniu, ponownie zalogować się nie da. Coś skrypt logowania im nie działa, możliwe, że łączy ze złą bazą. Wcześniej miałem aktywną sesję.
wysłane z telefonu, możliwe błędu w pisowni :-)

OtherName, członek http://zarabiam.com od Jul 2010.
Moje konto nie działa mam zlecona wypłate w maju status miała oczekująca jeszcze wczoraj ale posiadam wszystkie screeny+ prawnika w rodzinie . Pozdrawiam
Ja pierdziele czyli kaska poszła sie Sex
Moje jedno konto działa tam gdzie jeszcze zarabiałem po koniec maja, a drugie z kwota oczekującą ponad 1000 zł nie używane od połowy kwietnia jest usuniete.
I co Androo teraz nam powiesz??

Aż mi żal kasy zgromadzonej na koncie Sad
NIEPRAWIDŁOWY LOGIN LUB HASŁO

jak to pousuwali wszystkim konta nie wypłacając zaległości ? Czy to jest jakaś kpina ?
Hahahaha no to grubo. Jak widać powoli się zwijają Smile Jak wypłacą kasę to będzie olbrzymi sukces Smile
Trochę to dziwne Rolleyes Jak się nie mylę (a mogę się mylić Smile ), to Instanter.pl pisał, że jak ktoś się obawia, to może wstrzymać się z zarabianiem do czasu wypłat.

Ja wypłaty nie dostałem, to nie zarabiałem Smile A teraz w prezencie zablokowali/usunęli konto.

To czekamy na jakąś wiadomość od "biznesmenów'' z Instanter.pl Smile

tsubasan, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2013.
Może tak naprawdę nie mieliśmy tam kont Jerk2Jerk2Jerk2Jerk2
Glosy: badii (+1)
Mi normalnie działa konto, nie wiem o co Wam chodzi, dobrze by było żeby instanter jakieś info również na forum dał Wink
Glosy: Androoo (+1)
Odpowiedz