Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady
Jakiś czas temu na clixsense zmieniłam email z interia (który miałam od początku, a teraz już nie mozna na interii zakładać) na gmaila i od tej pory na większość ankiet w clixsense nie mogę się zakwalifikować. Nie wiem czy to jest ten powód.
Teraz i tak chcę wypłacić jak uzbieram 50$ na payoneer, bo z payoneer na konto mozna od 50$ wypłacić.
Czuję, że naprawdę popełniłam błąd z tą zmianą email i sama nie mogę zmienić. Mam nadzieję, że support mi pomoże.
Pewnie mój meil na interii ma wypracowany jakiś status zaufany w panelach i tam więcej ankiet mam na ten meil i naprawdę, do prawie żadnej się nie kwalifikuję odkąd zmieniłam meila z interii na gmaila.
Czyli witamy w klubie, bo my wszyscy tak mamy z tego co czytam posty innych osób....Ja nie mogłam załozyć żadnego innego konta - tylko z gmaila. A ostatnio do ankiety miałam pytanie o roczny zarobek. Najniższa opcja była ponizej 40mln zł i tą zaznaczyłam i mnie wywaliło= za mało zarabiam żeby wypełniać ankiety.....
(15-09-2017 12:17)Moni1313 napisał(a): Czyli witamy w klubie, bo my wszyscy tak mamy z tego co czytam posty innych osób....Ja nie mogłam załozyć żadnego innego konta - tylko z gmaila. A ostatnio do ankiety miałam pytanie o roczny zarobek. Najniższa opcja była ponizej 40mln zł i tą zaznaczyłam i mnie wywaliło= za mało zarabiam żeby wypełniać ankiety.....
Głupia byłam, a miałam już chyba jakiś zaufany email od 5 lat i miałam ankiety na niego, a głupia zmieniałm na gmaila i teraz nie mogę zmienić, bo nie przyjmuje juz polskich, a jak zakładałam w 2012 roku to przyjmował i do nich piszę, a oni, ze sama powinnam zmienić, ale nie mogę i takie gadanie z nimi.