Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera
(16-09-2016 13:34)sircreed napisał(a): Mam pytanie czy można tutaj używając Earning Balance bądź Re-purchase Balance kupic dodatkowe paczki?
Z tego co widzę mogę wyłącznie przez Cash Balance
Dokładnie, tylko z cash balance, ale to nie jest wcale takie złe Zwłaszcza, jak latasz w BTC, bo prowizja jest 0%. Wystarczy tylko wypłacić i wpłacic ponownie. Szkoda tylko, że minimum do wypłaty jest 10$, bo najtansze paczki są od 5$, ale Drew chyba nie celował w 'małe inwestycje'.
RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera
(16-09-2016 14:28)ThunderEagle napisał(a):
(16-09-2016 13:34)sircreed napisał(a): Mam pytanie czy można tutaj używając Earning Balance bądź Re-purchase Balance kupic dodatkowe paczki?
Z tego co widzę mogę wyłącznie przez Cash Balance
Dokładnie, tylko z cash balance, ale to nie jest wcale takie złe Zwłaszcza, jak latasz w BTC, bo prowizja jest 0%. Wystarczy tylko wypłacić i wpłacic ponownie. Szkoda tylko, że minimum do wypłaty jest 10$, bo najtansze paczki są od 5$, ale Drew chyba nie celował w 'małe inwestycje'.
Dokładnie. Ja z dnia na dzień lece sobie wypłata > wpłata poprzez btc i nie sprawia mi to zbytnio kłopotu