To ty w tym momencie pierniczysz głupoty wyssane z palca, ja w porównaniu do ciebie przeporosiłem i przyznanej się do błędu, jak byś nie wiedział to jest oficjalne info dt. Tego że możemy spokojnie już dokonywać operacji na naszych kontach. Nie wiesz nie pisz proste... Obrazasz mnie mimo że przyznaje że popelniłem błąd... Takie to dorosłe, do tego mówisz że mam wypłacać i się zawijać, wybacz i pozwól że sam o tym zadecyduje, obecnie po 20 dniach mój roi wynosi 240 % więc szczerze średnio interesuje mnie ile to jeszcze pociągnie, kolejną kwestią jest to że nikogo nie obraziłem a Polska jest krajem gdzie panuje wolność słowa, na przyszłość daruj sobie komentarze kierowane w stronę mojej osoby ponieważ takimi ripostami jedynie pokazujesz swój własny poziom. Proponuje zapoznać się z wiadomościami dt. cyklu miesiączkowania bo twoja wiedza jest nieco ograniczona, w ramach tego abyś nieco poprawił swą wiedzę z zakresu anatomii wklejam dla ciebie link z wikipedia :
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Cykl_miesi%C4%85czkowy
W dodatku wnioskując po twoim zdjęciu w Avatarze jesteś ode mnie dużo młodszy co skutkuje że powinneś się do mnie odnosić z co najmniej z minimum szacunku. Myślę że to dobry moment do zakończenia mojej wypowiedzi, aby sie zbytnio nie zagalapować.