Cześć
revadburst
Program działa już ponad 24h i mogę powiedzieć parę słów o programie
Nie załapałem się niestety na promocje kont ( zeszły chyba w 3 sekundy ) ale jeśli wszystko będzie fajnie się rozwijać kupie konto Gold za $199 w promocji było za $99.
Postanowiłem wejść z kapitałem $500, do programu wpłaciłem pieniądze poprzez BTC nie powiem były małe problemy ale jakoś się udało. Czekałem około 3 godzin na zasilenie konta po czym kupiłem 266 paczek. 100 w 1 planie każdą po $1, 100 w 2 każdą po $2 i 66 w 3 planie każdą po $3
Tak to się prezentuje w programie :
Dzisiejsze naliczenie wynosi 4% więc zaczyna się obiecująco
Teraz może trochę o statystykach. W ciągu 24h użytkownicy wpłacili ponad
$370 000 z czego wypłacili
$9000. Liczba użytkowników to
14561
Ranking Alexa :
Zobaczymy jak będzie się to przedstawiać po miesiącu
Dziennie strona wyświetlana jest ponad 35 000 razy przez 9 000 użytkowników.
Na koniec statystyki pochodzenia użytkowników
Po jednym dniu ciężko wystawić ocenę dla programu ale na chwile obecną otrzymuje ode mnie 4+ Jeśli szukaliście programu w który możecie zaiwestować mniejszą lub większą sumę pieniędzy myślę, że REV jest ciekawą propozycją, szczególnie, że ma dopiero
24h
Trafficmonsoon
Trafficmonsoon wciąż pnie się w rankingu Alexa. Na dziś to już
W chwili obecnej mam już ponad 467 paczek
Od wczoraj zaczynam wypłacać nieco więcej z programu i nie są już to tylko tygodniówki. Myślę, ze cel 9 000 zł na pazdziernik zostanie przebity.
Raz w tygodniu postaram się dodawać parę screenów moich wypłat a pod koniec miesiąca będę pisał jaki wynik osiągnąłem

Do kolejnego celu 100 poleconych brakuje mi już 5 osób więc ten cel zostanie także spełniony
Adbrook
Adbrook ma się świetnie, naliczenia wynoszą zawsze ponad 3%, dziennie wypłacam z programu ponad $15 zwiększając minimalnie kwotę paczek.
Obecnie z Adbrook wypłaciłem już chyba ponad $150 może nie wiele ale mój wkład wynosił $100 czyli jestem już na + $50 no i codziennie dniówki po ponad 50 zł. W ciągu miesiąca doinwestuje w program ale jeszcze nie wiem ile, będę musiał to przekalkulować
MPA
Na koniec MPA, program się trzyma i ma dobrze, mam wrażenie, że w ostatnim czasie naliczenia nieco podskoczyły. Planowałem dojść do 6 poziomu i tam nieco wypłacać ale robię to już teraz przy 4 poziomie.
Jak widzimy mam 394 paczki, zrównam do 400 i będę wypłacał tyle ile mogę ( nie tracąc ilości paczek ) wypłaty dochodzą w ciągu 1 -2 h więc wszystko fajnie śmiga.
Jeśli jesteście zainteresowani zarabianiem ze mną piszcie na PW lub gg - 52793472
Udzielam porad, tłumaczę wysyłam poradniki wszystko czego potrzebujecie
PS. Nagram filmik o REV więc zaktualizuje pózniej post gdyby ktoś był ciekawy programu zapraszam po 22
Do usłyszenia