Zainteresowania: moje dzieciaki, pieniadze, praca przez internet, ogolnie praca przy komputerku

Coś o sobie: mloda, ambitna, mam to cos hah

Twoje życiowe motto: "Uczynilam to by nie uczynic tamtego, wiecej grzechow nie pamietam"..
Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: Hmm, ciagnie mnie do seksu

ale nie w tym sensie. Chodzi oczywiscie o programy to promujace

A tez wiele innych rzeczy. Np prowadze blogi I fotoblogi, teraz zaczelam tez nagrywac filmiki i pisac "tutoriale", tematyka moda, manicure, fotografia, porady
Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika): Oj tak, obrobka fotografii, sklecanie filmikow, takie tam pierdoly

Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: Moge byc dostepna praktycznie caly czas, chyba ze mi cos wypadnie

Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? Jeszcze nic czytam od dawna ale dzis sie zarejestrowalam

Jakie są twoje ambicje na przyszłość, co zamierzasz zmienić, poprawić, wprowadzić lub czym się zająć na zarabiam.com ? Na przyszlosc zamierzam dobrze zarabiac

to nie tak, ze mi sie nie chce isc do pracy.. Po prostu mam 2 coreczki, starsza chodzi do przedszkola, ale mlodsza choruje (torbielowatosc, wodniaki, i inne g**a).
Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : Juz mowilam, mam to cos

Autorski artykuł dotyczący czegokolwiek (np. Poradnik lub renenzja jakiegoś serwisu czy programu partnerskiego): wysylam na PRV