Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
New Facebook viral script » New Facebook viral script

Autor Wiadomość
RE: New Facebook viral script
Sprawdź:
Polega na tym, że jeśli osoba wejdzie na Twoją stronę to wyskakuje mu okno lub coś innego zależy od twórcy i automatycznie zamykając to polubi twojego FB oraz udostępnia posty Wink
@up no nie tak to nie działa Smile Zawiera tylko opcję unlock content po zalogowaniu do aplikacji, zawiera autoposta i zawiera możliwość postowania na tablicy "ofiary" z poziomu aplikacji Smile
Witam

Posiadam apkę sprzed 1 maja. Mam mały problem ze skryptem. Pojawia mi się taki błąd:
Kod:
Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /facebook_viral/include/db/MysqlTable.php on line 215
Posiadam dwie apki sprzed 1 maja, jeżeli ktoś mi powie jak mogę dzięki nim zarobić na viralu odstąpie jedną apkę. Pisać PW
Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć dokładnie w jaki prosty sposób sprawdzić czy aplikacja jest sprzed 1 maja? Wink Mam około 20 apek starych które być może były robione przed 1 maja i chętnie je sprzedam. Dobrze by było kontaktować się na PW Smile
@DDK

Pisz do mnie na Priv.
Skrypt ładnie działa. Dzięki. Leci reput. Co do sprawdzenia apki to tutaj: http://scr.hu/44uu/cewep
Tam gdzie v1.0 to wersja sprzed maja. PozdrawiamWink
Sory za odkopanie macie może link do downloadu ? bo ten z 1 strony się wypalił :/
miałem nie dodawać ale dodam ;p reupa Big GrinJerk

Kod:
https://mega.co.nz/#!zUN1TL6B!NO9ZkkUgl8plyiLNjiDwtGk98Zt6W_YTgJcQFgexcmg

Skan :
Kod:
https://www.virustotal.com/pl/file/8dd1d04798b11824e9c8a09ae81858aac069209b58f06026d3b20859d4abff28/analysis/1428389866/
Glosy: Zarobiony_Koles (+1), gutek126p (+1)
mam pytanie , ustawiłem wszystko w configu i jak klikam facebook connect
to wyskakuje okienko

Cytat:Konfiguracja aplikacji nie zezwala na wykorzystanie podanego adresu URL.: Co najmniej jeden z podanych adresów URL jest niedozwolony przez ustawienia aplikacji. Adres musi pasować do adresu URL witryny lub strony kanwy albo domena musi być poddomeną jednej z domen aplikacji.
Odpowiedz