Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No to super, zarejestrowałem się tam bo dostałem bana na shorte xd Jak mnie nie odbanują to 46 dolarów od 11 sierpnia poszło się walić.. super.. Spróbujemy tutaj, zauwarzyłem ze ten serwis ma jedną zaletę której nie ma adf.ly. Jak na razie zarobiony dolar, jutro powinienem miec te 5 i zlecę wypłatę. Coś tu ktos prędzej mowil ze data na 5 września jest, wiec jednak trzeba będzie czekać tak ?
PS. Stawka duża ale marnie zlicza, na shorte.st miałem około połowy wejść, a tutaj w link mam 3500 wejsc a na shinku 460 xD lipa trochę
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-08-2014 00:25 przez Kickster.)
(21-08-2014 06:17)Zarobiony_Koles napisał(a): @MilanFan, dzisiaj upłynie 48h od zlecenia wypłaty, a kasy nadal nie ma, a data pisze piąty września, nie wiesz o co chodzi?
Nie wiem. :/ Na WJ ludzie piszą, że wypłatę otrzymują w ciągu 48h.
Dasz linka? Poczytam... Bo nie wiem czy zacząć ponownie promować shorte czy shink.in mam przygotowane materiały na dzisiaj, o 10 zaczynam..
@Edit - No fakt, pozytywne są opinie, około 16 minie 48h