Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Razem z użytkownikiem Yeahh ostrzegaliśmy przed kupnem poradnika w dzienniku Kciuku, wszystkie wpisy zostały jednak usunięte przez admina, a ludzie kupowali... z tego co pisał kciuk sprzedało się 5,6 sztuk. W sumie ludzie powinny domagać się zwrotu kasy za to, ale z drugiej strony jakoś mi ich nie żal, że mimo ostrzeżeń, bez recenzji kupowali sposób, który jest dostępny w necie za free...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-07-2014 13:39 przez szykiryki.)
No, także w końcu się ostatecznie wyjaśniło że nie sprzedawałem wcześniej Virala.
I jak widać, oferowałem duużo wiedzy, czasu, który poświęcałem na pomoc, doradzanie itp. kupującym. I to nie jest duża kwota jak na tyle poświęconego mojego czasu, niekiedy nerwów. Proszę Admina o zamknięcie lub usunięcie tematu.
(28-07-2014 14:25)kciuk napisał(a): No, także w końcu się ostatecznie wyjaśniło że nie sprzedawałem wcześniej Virala. Proszę Admina o zamknięcie lub usunięcie tematu.
i o bana dla siebie.
Przypuszczam że użytkownik 2 posty wyżej został "przekupiony" być może Kciuk skonfigurował mu virala i tak pisze.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-07-2014 14:27 przez displayname.)
(28-07-2014 14:25)kciuk napisał(a): No, także w końcu się ostatecznie wyjaśniło że nie sprzedawałem wcześniej Virala. Proszę Admina o zamknięcie lub usunięcie tematu.
i o bana dla siebie.
Przypuszczam że użytkownik 2 posty wyżej został "przekupiony" być może Kciuk skonfigurował mu virala i tak pisze.
Hahahha. Taaak, przystawiłem jej gnata do głowy i pisała... Mnie tylko boli to wasze cebulactwo, bo nie możecie (niektórzy) sami uciągnąć dniówki 50zł, a jak komuś się uda to tylko czychacie, aż mu się noga podwinie..