Nortix,wcale nie posiadam tak dużo punktów jak Ci się wydaje

.Owszem reklama na tą chwilę nic nie da bo już trochę za późno żeby coś reklamować.Ceny również z resa na res coraz wyższe to zniechęca nowych fakt. Co do negatywnego nastawiania,nikt tu nie jest negatywnie nastawiony,każdy z nas wsadził w to czas,pieniądze i serce.Bez nas ten serwis nie istniałby. Szkoda po prostu tak oddać wszystko co się robiło. Bo wątpię że każdy wygra coś na aukcjach albo resie który tra mniej niż minutę.Owszem wyzerowanie punktów może być na naszą korzyść ale nie musi

. To nie jest tylko nasza wina że mało osób klika,wina też leży po stronie admina bo zaniedbał ten serwis.Kiedyś było spoko bo wszystko działało a teraz :
-Użytkownicy od kilku msc piszą że zakładka facebook nieaktywna bo jest,na FP FG kilkanaście wpisów że ludzie polubili stronę punktów nie ma.Co myśli sobie taka osoba ? ,,Pewnie ściema polubiłem punktów nie dostałem,olać to'' .
-II Filar: jest już kilka msc nikt nie wiem o co w tym chodzi. Po co było to dodawać ? Nie wiem.
-Propozycje nagród,również nie wiem po co są te tematy skoro i tak wiemy że nic nowego nie zostanie dodane. Same nagrody były lepsze patrząc na stare czasy,
Playstation 3,Xbox,PSP ludzie widzieli takie nagrody i zawsze była jakaś motywacja do działania,bo nie każdego stać wyłożyć te 500 zł żeby mieć takie psp albo coś. A teraz mamy noże którymi możemy postraszyć gimbazę na mieście..
Zamiast obwiniać użytkowników że nie klikają proponowałbym poczytać czego użytkownicy tak naprawdę chcą i oczekują później zacząć działać. Bo kasa na nagrody z nieba nie spadnie.
Takie jest moje zdanie na ten temat,możecie się z nim nie zgadzać

.Podsumowując zróbcie panowie tak żeby coś z tego było.

.
Tyle z mojej strony,pozdrawiam miłego wieczoru

.