Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: BinaryOptionsKillerGroupe2014 - Sygnały binarne- czyli cel: 85 % na opcjach binarnych
Dzisiaj było 4-2 . Niestety nie było obecnego żadnego z dwóch moich graczy. Także screenów nie będzie mam tylko na skype dowód jako sygnały wysyłane dla obecnych w grupie . Jedna transakcja była niepewna. Ale mimo wszystko to powinno też wejść. Także 4-2 dzisiaj. jutro sesja od 16.00
RE: BinaryOptionsKillerGroupe2014 - Sygnały binarne- czyli cel: 85 % na opcjach binarnych
Jest 3:0 z tym, że jestem jełopem i zapomniałem o różnicy w czasie i zamiast na 18 dałem na 20. Wejdzie to wejdzie, nie to nie. I tak jest na plus. Polecam.
Edut%
Weszło i jest 3:0
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2014 21:06 przez reflex.)
Dzisiaj rzeczywiście 3-0 . Szczerze to nawet powinno być 4-0 bo jedna transakcja nie chciala nam wejść a weszlo mowa o Gold. Ale trudno. 3-0 . świetny dzień .
Up
Tak naprawdę sesja trwa 6X5 minut = 30 minut max. Wystarczy się zaopatrzyć w I-phona albo laptopa i wchodzić np: 16.00 - 16.05 , 17.00- 17.05 , 18.00 - 18.05 , 19.00 - 19.05 ETC. Tylko w tych minutach gram, reszta czasu wolna.