Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odradzam korzystania z usług tego użytkownika. Wszystkie konta jakie sprzedaje pochodzą z niewiadomego źródła i są to profile prawdziwych osób, na co dzień korzystających z FB. Także chciałbym zauważyć, że podobnie autor tematu, jak i wszystkie osoby wykorzystujące te konta na własne potrzeby muszą liczyć się z późniejszymi konsekwencjami.
No i poza tym, zastanówcie się, czy chcielibyście aby inne osoby miały dostęp do waszych wiadomości, zdjęć itp. i wykorzystywali waszą osobę do zarobku, spamu itp.
(17-04-2014 11:50)Papass napisał(a): Odradzam korzystania z usług tego użytkownika. Wszystkie konta jakie sprzedaje pochodzą z niewiadomego źródła i są to profile prawdziwych osób, na co dzień korzystających z FB. Także chciałbym zauważyć, że podobnie autor tematu, jak i wszystkie osoby wykorzystujące te konta na własne potrzeby muszą liczyć się z późniejszymi konsekwencjami.
No i poza tym, zastanówcie się, czy chcielibyście aby inne osoby miały dostęp do waszych wiadomości, zdjęć itp. i wykorzystywali waszą osobę do zarobku, spamu itp.
Czyli na forum zawitał "haker". Ja to widzę tak, keyloggery na kompach gdzie dużo osób z nich korzysta np. szkoła . Taka moja wizja.
@KarolD konta kupiłem hurtowo na pewnym forum.
Dodałem sobie wszystkie osoby do grupy na fb (ich znajomych) i teraz je sprzedaje.
Niestety facebook już zablokował możliwość dodawania znajomych skryptem.
Konta jak dla mnie bezużyteczne chyba, że ktoś zarabia na dawaniu sobie lajków w likeplus czy spamowaniu nimi na fb.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-04-2014 21:37 przez xSiwy.)