Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Gratulacje zarobków Widzę że subskrypcje jednak się opłacają. Szczególnie gdy zarabia się dziennie takie sumy
Mam jedno pytanko, chciałbym zacząć, tylko moją jedyną udręką jest brak kont FB, a przy tworzeniu nowych otrzymuję od razu weryfikację telefoniczną. Wykupujesz startery czy masz jakiś inny sposób na weryfikację?
Nie wiem co robi Pitek, ale wiem, że weryfikację można ominąć. Do tego jest potrzebna przeglądarka Firefox+jedna wtyczka i zmienienie jednego małego ustawienia w opcjach
Moge się z wami podzielić moim sposobem Poprostu mam jedno fejk konto na którym wgl nie spamuje tylko mam znajomych głownie facetów. I pisze do nich czy mi poda swój nr. Wpisuje przy weryfikacji ten oto numer, potem do faceta który mi go podał. Dostaje od niego kod i to tyle.
(27-05-2014 06:32)Pitek236 napisał(a): Moge się z wami podzielić moim sposobem Poprostu mam jedno fejk konto na którym wgl nie spamuje tylko mam znajomych głownie facetów. I pisze do nich czy mi poda swój nr. Wpisuje przy weryfikacji ten oto numer, potem do faceta który mi go podał. Dostaje od niego kod i to tyle.