Wypłaty były wstrzymane przez nieprawidłowości w pozyskiwaniu środków. Wprowadzali też jakieś bany za boty, bez możliwości odzyskania konta czy pieniążków, które tam były. Co wy maili nie czytacie? Jak na przykład stosujesz metodę oglądania reklamy w nowym oknie to leci ban(patrzyłam jak reaguje na jedną otwartą reklamę na raz). Ale jak zamiast nowego okna robisz to w drugiej przeglądarce, to już jakoś nie było, chociaz nie wiem, może i by był, ja obejrzałam tak tylko ze dwa tuziny reklam. Jak to działa na same boty to nie sprawdzałam, bo już mi się nie chciało, ale podejrzewam, że nie byłoby większych problemów, o ile reklama byłaby cały czas na wierzchu i kliknięcia nie byłyby w równiutkich odstępach czasu
Pewnie dziesiątki kont jednej osoby też im się niespecjalnie podobały, chociaż niekoniecznie potrafili to ująć w regulaminie - ale mamy "12. Za kąbinowanie w zdobywaniu pkt, używanie złośliwego oprogramowania, lewe działąnia grozi wieczysty ban." więc można to spokojnie pod to podpiąć.
Także pewnie wcale nie za niewinność są te bany, tylko za łamanie ich wadliwego systemu.