Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Projekt LC Liczba nisz:44 Zarobki:$4.27
Nowe 3 zarabiające nisze zawitały dziś na stronę. Jestem naprawdę zadowolony z tego projektu. Zobaczymy jak długo pożyje.
Przeczytałem dziś e-booka poświęconemu promowaniu filmów na YT. Mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z lektury, dobra książka, a czy wiedza z niej jest przydatna to się dopiero okaże. Dużo czasu poświęciłem dziś też na naukę Photoshopa. PS przydaje się do wszystkiego.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2014 07:22 przez walekpl123.)
Liczba nisz:49 Zarobki:$3.45
Kolejne 5 nisz. Mały lifting. Dziś skupiłem się na pisaniu dobrego contentu więc zajęło mi to trochę więcej czasu niż zazwyczaj. Gorszy dzień pod względem zarobku, do wczorajszych $7 wypada bardzo blado, przez cały dzień nic nie wpadło.
Powoli przygotowuję się do rozpoczęcia działalności na YT i powrotu do hacków, one jednak dają więcej hajsu. Zmieniłem nazwy projektów na obrazki z logiem gier w tym temacie, ażeby było fajniej.
Jutro będę dzień święty święcił. Postaram jutro całkowicie skończyć jeden projekt i zacząć drugi. Podczas gry wpadłem na pewien pomysł, który postaram się zrealizować.
Liczba nisz:54 Zarobki:$4.08
I znowu 5 nisz. Cieszę się, że cokolwiek zarabiam, na tych swoich gównianych gatewayach.
Liczba nisz:2
Rozkminiałem jak przygotować Bootstrapa do tego projektu. Jak na razie
obiecujÄ…co to wyglÄ…da. Zobaczymy jak to wyjdzie.
Jednak rozmyśliłem się z nazw gier. Zamiast tego w dzienniku dam eleganckie napisy. Głównie ten dziennik pisze dla siebie więc musi mi się podobać.Nie mogę się doczekać końca miesiąca, żeby móc używać Highcash v2.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-03-2014 22:07 przez walekpl123.)
Liczba nisz:1
Naprawdę dużo czasu dziś na niego poświęciłem. Kilka denerwujących rzeczy w Wordpressie, które na jednych podstronach działały, na innych nie, zdenerwowały mnie do tego stopnia, że z nich zrezygnowałem. Powoli strona staje się gotowa na wrzucanie nisz. Jeszcze tylko do HC v2 się wstrzymać trzeba.
Liczba nisz:59
Dodam dziÅ› jeszcze 5 nisz. Edit: Zrobione. 5 nowych nisz na stronie.
Projekt CS połączył się z Suchym. Oj Eto, eto. 3 godziny do końca dnia a twojego postu nie widać.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2014 00:26 przez walekpl123.)