Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Nowy Panel Partnera

Autor Wiadomość
RE: Nowy Panel Partnera
Sprawdź:
Dokładnie, przed zmianą stronki wpadały mi leady. Teraz tylko same rejestracje, przypadek? nie sądze.
(10-02-2014 21:17)ventopolska napisał(a):  I jak ? Co z moimi pieniędzmi, bo na koncie ich nie widzę Smile
Nick: VentoPolska

Zrobione.
Odpowiedź: Użytkownik/partner powinien teraz jedynie przyłączyć stare konto do aktualnie dostępnego w nowym PP za pomocą formularza integracji.
A ja się powtórzę : Ja mam duży problem z rachunków poznikały Nipy. Nie można nigdzie wpisać nipu a rozliczam się na działalność . Proszę o rozwiązanie problemu
(10-02-2014 20:44)hunterpl444 napisał(a):  Ja mam duży problem z rachunków poznikały Nipy. Nie można nigdzie wpisać nipu a rozliczam się na działalność . Proszę o rozwiązanie problemu

Możliwość zmiany typu konta została dodana.
Wprowadzono konto firmowe w którym występuje między innymi pole NIP zamiast Pesel! Prosimy o przejście procedury zmiany typu konta.
Wspierajcie jak najdłużej stare linki, przynajmniej do wejścia lepszych statystyk. Może się okazać, że linki wrzucone dawno temu byle gdzie teraz przynoszą najwięcej kasy... Jak je wyłączycie stracą partnerzy i wy.

siemasz, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2013.
Niestety nadal nie pojawiają się jakiekolwiek wizyty czy też rejestracje tak samo koledze. Wysłałem loginy w prywatnej wiadomości jeśli można prosić o sprawdzenie będę bardzo wdzięczny.
Jeszcze dodam, że żeby upewnić się, że po prostu ludzie przestali wchodzić na Moje strony podmieniłem link na innego partnera na godzinkę i przez ten czas dostałem 3 leady oraz 100 wyświetleń, lecz wasza strona w dużo większej mierze Mnie interesuje i dlatego bardzo bym prosił o rozwiązanie problemu jaki zaistniał. Pozdrawiam.
To wszystko przez tą zmianę strony, trzeba podmieniać linki bo nic nie wpada .. Czeka mnie dużo roboty ..
powinnismy miec do wyboru 2 linki: stare i nowe, nie widzi mi sie podmieniania wszystkich linkow ...
Mi właśnie też się nie uśmiecha nowych linków, ale nie ma wyboru ..
Spokojnie, jednoznacznie jeszcze nikt nie napisał, że stare linki przestaną działać, nie macie co się martwić na zapas. Wink
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: