Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(09-02-2014 03:34)Symbian napisał(a): Podczas zmiany strefy czasowej pojawia się takie coś
błąd się pojawia ale to co chciałeś zmienić (czy to strefa czasowa czy rodzaj skina) zmieniło się poprawnie. Tak czy inaczej wkrótce wyszukam błąd i go poprawie, domyślam się czego to przyczyna tylko jeszcze nie jestem pewny która modyfikacja za to odpowiadała, czy komentarze w profilu, czy lista odwiedzających profil którą wyrzuciliśmy.
Surfer0700 przekazał mi dotację Forum Gold, dostałem standardowe powiadomienie. Chciałem z tamtego miejsca (z tego powiadomienia) dać Mu reputację, ale dostaję komunikat:
"Błąd
Musisz wprowadzić powód (komentarz), aby dać punkt reputacji temu użytkownikowi."
Wpisywałem różne komentarze, nie wpisywałem nic i dalej to samo.
Wchodząc na Jego profil, klikając "Oceń użytkownika" jest już OK.