Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: BlogLock.net - Darmowa Platforma Blogowa zintegrowana z PPA!
Sprawdź:
Chyba ktoś sobie robi jaja z pogrzebu! Proszę mi łaskawie powiedzieć, w jaki sposób mam zarabiać na tym blogu, skoro czegokolwiek nie próbowałbym w nim opublikować, uznawane jest za spam? Poświęciłem czas na stworzenie postów, niestety - była to praca daremna! Po każdej próbie publikacji, wyskakuje okienko z captha, w którym mam podać powód, dlaczego nie uważam mojej publikacji za spam; ważny powód... O co tu chodzi?
Nikt sobie nie robi "jaj", tylko nasz plugin antyspamowy zablokował Twojego bloga. Zaraz go odblokuję i wszystko wróci do normy
I uprzejmie proszę powstrzymać się od wszelkich epitetów, bo chyba w interesie nas wszystkich jest, aby na naszej platformie nie zagnieździły się ewentualne boty.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-12-2013 22:15 przez Karczu.)
Teraz coś ode mnie
Jako iż testowałem SB to musialem też BL i powiem, że to drugie jest ponad wszystkimi serwisami. Dodałem trzy dni temu nisze tzn zmienilem linki (4) były to jedyne filmy ktore zostaly i nie wpadalo z nich $ od dlugiefo czasu ale spróbowalem i jestem zaskoczony, na 5klików 2pobrania co daje nam CR 40% już drugi dzien CR na takim poziomie