Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dzień 6 Co zrobiłem :
- Znalzłem niszę na dziś wydaję mi się że będzie dobra i przyniesie zyski bo jest mała konkurencja
- Zrobiłem do niej hacka w VB
- Dodałem też do niego filmik na YT no i posta oczywiście
- Pompuje jeszcze trochę filmik który przynosił zyski żeby przynosił jeszcze większe
- Spingowałem posta
To mi się podoba dzisiejsze zarobki może szału nie robią, ale na razie muszę się zadowolić się takimi. Uu zaczynają mi znacznie rosnąć, mam nadzieje że nadal będą w tak szybkim tępię szły w górę. Może jednak coś będzie z tego mojego powrotu, bynajmniej mam taką nadzieję. Teraz szukam jakiejś fajnej uśługi na fivver który by przyniosła fajne efekty, jak byście mogli coś polecić piszcie tutaj .
Dzięki, mam nadzieję że teraz już będą tylko rosły a nie po kilka centów. Dzięki że mnie zmotywowałeś do dziennika, no i do pracy oczywiście. Jednak ktoś musi poganiać takiego lenia jak ja, no i za to chce ci teraz podziękować w moim dzienniku do którego założenia się przyłożyłeś .
Youtube raczej nie, wolę się skupić na SEO. Wiesz jak dla mnie w tym nowym blogu ważniejsza jest pozycja w guglu, niż jakieś filmiki które mogą przeminąć. A jeszcze nie wiem jak znajdę coś fajnego, na pewno napiszę w dzienniku.