(23-11-2013 19:59)Norbi44 napisał(a): ado
Szanowny Panie Inteligenty Inżynierze Złomiarzu.
Śmiać się z tego?
(23-11-2013 19:59)Norbi44 napisał(a): Proszę o kogoś z Ekipy Forum o usunięcie posta tamtego Pana z tego powodu obrażenia mnie jak i również z powodu nic niewnoszącego do tego tematu.
Nic nie wnoszę do tematu ? piszę co by przydało się zmienić, przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem, jak nie zrozumiesz to przeczytaj aż do skutku.
Piszesz po prostu głupoty na czacie FireGifts zapytałem ile masz lat 15 czy 16. Napisałeś "sporo", moja odpowiedź była dokładnie taka:
Twoja inteligencja tego nie pokazuje
Po czym ujrzałem, że dostałem "spamera" na 100 godzin
Tu nie chodzi już o mnie, tylko o innych ludzi których banowałeś w podobnej sytuacji, czyli tak za darmo ?
Nie pisz mi, że kogoś obrażam, bo nigdy tego przez internet nie zrobiłem

Jeżeli czujesz się urażony, że napisałem GIMBUS to przepraszam, ale zachowanie robi takie wrażenie
(23-11-2013 19:59)Norbi44 napisał(a): A Ci co piszą że ktoś jest "gimbusem" tak naprawdę sam jest w "gimbazie" lub nawet jeszcze nie doszedł do tego poziomu
I tutaj jesteś w błędzie jak 80 % ludzi, dlaczego? dlatego, że gimbus jest to zachowanie, oczywiście jest to też część uczęszczania do gimnazjum ale chodzi tutaj o zachowanie takich idiotów zachowujących się jakby mieli IQ w granicach 30-40, to taka informacja jakbyś dalej nie wiedział.
PS. polecam poczytać co to jest obrażanie kogoś