Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Viralbux » Kolejny genialny bux z wieloma możliwośćiami

Autor Wiadomość
RE: Viralbux
Sprawdź:
Szybko płaci, nie ma problemów z naliczaniem ani niczym, moim zdaniem i tak jest wyjątkowo dobrym buxem
moa1
kiedy jakaś wypłata??
Dzisiaj będę wypłacać.
I kolejna wypłata, zapraszam do korzystania z seriwsu Wink
gratki

ale ciekawa rzecz..druga wypłata jaką zleciłem to była mak. 15$

teraz zleciłem 3 wypłatę ale juz maksymalnie moge wypłacić 10$..zamiast im dalej tym więcej to coraz mniej wypłacają a przerwa między wypłatami 10 dni...trochę to denerwujące...
(09-12-2013 19:13)jackthekiller napisał(a):  gratki

ale ciekawa rzecz..druga wypłata jaką zleciłem to była mak. 15$

teraz zleciłem 3 wypłatę ale juz maksymalnie moge wypłacić 10$..zamiast im dalej tym więcej to coraz mniej wypłacają a przerwa między wypłatami 10 dni...trochę to denerwujące...
Nie chodzi o to, którą wypłatę zlecasz. Dla użytkowników standard teraz maximum wynosi 10$.
Niestety zmienili. 4 wypłata jest od 10$ i już na tej kwocie pozostanie.
Odp: Viralbux
czy opłaca mi sie wyklikać wypłate bez kupna rr ? jak długo musiałbym zbierac ?

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Teoretycznie opłaca bo nic nie traciszWink Ja polecam kupować shares, jak na razie wszystko super wypłacają i jednak trochę się na tym zarabia dodatkowo Wink
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: