(11-11-2013 21:28)Bandaid napisał(a): Chłopie daj spokój.... Kto robiłby taki dym o głupi Adware? Znam ludzi którzy wyciągają 1500+$ dziennie z MediaKings i jakoś nikogo żadni antyterroryści nie zgarnęli....
mozecie mnie nazwac drugim macierewiczem ale ja swoje wiem ta teoria ma sens , a ze oni rozzsylaja virusy tez wiecie, ale co to za virusy juz nie
edit. no moze troche przesadzam [takie przyklady zdarzaja sie miesiac temu irlandia , ostatnie 2 tygodnie 3 gosci z belgi wiec jednak ktos takich ludzi sciga wystarczy poczytac] ale ruskow trzeba sie bac - z nimi nigdy nic niewiadomo , daja jakies g*wno i naprawde nikt niewie co tam jest [przyklad ich torenty] , pozatym sama cena za pobranie juz jest podejrzana i niech nikt nie mowi ze reklamodawca daje tyle za instalke dodatku do przegladarki
czekam na wasze opinie z uzytkowania oraz samych wyplat , jednak wiele osob na innych forach nie jest tak przychylna jak wy nawet tutaj w tym temacie kika osob nieche ryzykowac licze ze sami to przetestujecie