(09-09-2013 19:32)szufliko napisał(a): hmm, moim zdaniem tę dyskusję powinno się prowadzić bez chamstwa, a nie już od pierwszego tematu spamią, wyzywają się, klną, a potem odznaki za 1000 postów z czego 900 to przekleństwa i chamstwo. Ludzie gdzie jest wasza kultura. Czy nie mogłoby być tak jak tutaj: http://zarabiam.com/Temat-Zarabianie-na-...acie-75733 ?
jeżeli już chcecie hejtować to lepiej niczego nie piszcie. A kolega tomazzi zamiast zacząć od wyzywania kogoś od leniów, mógł po prostu napisać ot i choćby tak: w opcji szukaj wpisz startery. Było tego sporo luknij se...
Kultura to takie trudne? Nie sądzę, a przynajmniej dla mnie się takie nie wydaje...
A tak na marginesie to to forum chyba miało za zadanie pomóc w zarabianiu, a nie hejterom i hamom dawać rozrywke...

ty widzę masz problem sam ze sobą
przeczytaj moje posty 1000 razy i może wtedy dojrzysz co pisałem leniowi patentowanemu co należy wpisać w opcję szukaj
ale jaśnie pan leń bo inaczej się go nazwać nie da jest tak ograniczony, że nie potrafi wpisać podanego słowa po wejściu w link bezpośredni podany tutaj do opcji szukaj
pan leniwiec czeka na gotowe linki bo sam nie zhańbi się by skorzystać z szukajki
więc skoro to pisałem to nie pisz, że nie pisałem lub wróć się do szkoły i niech cię nauczą czytać ze zrozumieniem i czytaniem tego co ktoś pisze
a jak jesteś kolejnym leniwcem to zacytuję sam siebie i co pisałem, jest wyraźnie to napisane jak BYK i może teraz dojrzysz i może zobaczysz :
(09-09-2013 15:44)tomazzi napisał(a): (09-09-2013 15:42)andrzej3311333 napisał(a): Gdzie
dla jaśnie pana lenia : w menu na górze masz zakładkę o nazwie "szukaj"
wchodzisz tam, wpisujesz słowo startery, dajesz enter i patrzysz co ci pokazało i udajesz się do odpowiedniego tematu - czytasz go i jeśli nie ma informacji na temat który cię interesuje i nurtuje to w odpowiednim temacie zadajesz pytanie
ZACYTOWANA RZECZ JEST DOKŁADNIE W POŚCIE NUMER 4
ale pan leń jest na tyle leniwy, że tego nie zrobi, on czeka na gotowce przeżute, wyplute i podaną papkę gotową do połknięcia pod sam dzięcięcy swój nosek