Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Masz ss z ip zmiennego, wiec co ty jeszcze chcesz? Ty masz na prawde nasrane we lbie. I co ma do tego adres ip z twojej rejestracji? Gosciu, zrozum ze ty sie tylko kompromitujesz , idz sobie na dwor, zagraj w pilke...
Dla mnie nie jest jasne. Jasne jest to,że zostałem oszukany przez serwis. 1 osoba do tyłu a potem powiedzą coś w stylu : "to jedna osoba,on oszukiwał"
I wszystko jasne.Z serwisem jest kontakt bardzo dobry... Jeżeli odpiszą to cud. Ja nie polecam.
Golab naucz sie edytować posty bo sie nie pisze jeden pod drugim
Ip takie same końcówka jest zmienna widać że masz "zmienne ip" i czujesz sie anonimowy w internecie a tak nie jest
Co do przegladarki nawet nie wiesz jakiej uzywac aby z tym nie wpasc. Patrz kazdej rej przegladarka jest ta sama niczym sie nie różni nawet jedna cyferka
Wiec wszystko mówi za siebie
I powiedz kto niby tobie miał by robić 300kont ? Toż to dobre kilka dni siedzenia non stop
Co tu nie jest jasne? Skoro nie robiłeś multi to wyjaśnienie jest jedno:
Spamowałeś wszędzie linkami, ktoś się wkurzył i założył Ci 300 kont, mając nadzieje że dostaniesz bana. No i dostałeś bana. Pieniędzy nikt Ci nie zwróci.
I to nie serwis Ciebie oszukał. 300 kont multi to przesada..
Moje ip Cię nie przekonuje? Chcesz screena? Admin powinień mieć logi jak się codziennie pare razy logowałem przy takim a nie innym ip.\
Oszukaliście mnie i to ostro.
Dostales Bana Za Multi Konta - Pogodz Sie Z Tym, Zadne Placze Ci Nie Pomoga , Nie Rozumiesz? Wielkimi literami juz trzeba bo nie rozumie. Boze, jaki bachor ;/
TEMAT DO ZAMKNIECIA
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-08-2013 20:04 przez freezea.)