Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(23-07-2013 20:03)Br0nek1234 napisał(a): Może ma vps w niemczech bo jak kiedyś był popularny program eovendo to zbanowali polskie ip a on jeszcze nabijał drobniaki.
Rozkminy macie piękne !
Zobaczycie że nie mieszkam w PL ;P
(23-07-2013 20:03)Br0nek1234 napisał(a): Może ma vps w niemczech bo jak kiedyś był popularny program eovendo to zbanowali polskie ip a on jeszcze nabijał drobniaki.
Rozkminy macie piękne !
Zobaczycie że nie mieszkam w PL ;P
Jak chcesz to możesz mieszkać sobie i nawet w Afryce, BAN.
Nie chcę nikogo tutaj bronić bo dalej nie ma żadnych dowodów na Bartka, lecz robiłem z bitem wymiany i nie było żadnych problemów nawet na większe kwoty...
(23-07-2013 20:14)majinpov napisał(a): Nie chcę nikogo tutaj bronić bo dalej nie ma żadnych dowodów na Bartka, lecz robiłem z bitem wymiany i nie było żadnych problemów nawet na większe kwoty...
Nie ma dowodów to nie ma bana. Bitu jawnie się przyznał że oszukał, więc już nie należy do naszej społeczności asasynów.
edit:
Bartek99988 zachęcam do zgłoszenia sprawy na policję. W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą.
Myślisz że nie znajdą cie ?Hakerem nie jesteś. Dziecko ...Oddaj autorowi tematu pieniądze włącz sobie metina i wróć do swojego magicznego świata ,a od tego forum trzymaj się z daleka.
Udajesz cwaniaczka .Zobaczymy co powiesz policji jak zapuka to twoich drzwi...
PS.A i powiedz rodzicom.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-07-2013 21:58 przez matimus.)
Przecież on z American History obrabiali sobie gały i się nie zdziwię jak to ta sama osoba tak , że menda pewnie dalej na forum mąci pod innym nickiem , gadałem z nim na priv i to zwykły bezczelny , nie wychowany gnój i nie wiem jak on tak długo się na tym forum utrzymał ...