Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(27-07-2013 20:28)papajaz69 napisał(a): Reklam przybywa.... oby tak dalej.
niestety teraz tendencja malejąca, reklam ubywa a nie przybywa
szkoda również, że 80% kont w programie jest też nieaktywna wydaję pieniądze na zakup "bezrefowców" ale niestety na tą chwilę pieniądze "umoczone" bo poleceni nie są aktywni
jak pech to pech
widzę rozbieżności, albo błąd
tutaj mówisz o 50 gr za ten sms a w samym buxie informacja jest o 40 gr za sms 1,23 więc jaką kwotę otrzymamy ???? 50 gr czy 40 ?
czy ma ktoś jakieś wieści co się tutaj dzieje i kiedy wróci do normy ?
admin nie odpowiada w ogóle na kontakt ja od 4 dni nie mam reklam, nie nastąpił reset z 07.08, poleceni mają też to samo i nie dość, że ja nie zarabiam z własnych klików to nie zarabiam z poleconych na których zakup wydałam pieniądze
(11-08-2013 09:34)MrocznyKILL napisał(a): Czyżby tak szybko padł ...
tego właśnie nie wiemy
ale admin "znikł"
tutaj na forum ostatnio był 24 lipca, na forum bux-a też już go dawno nie było, napisałam do niego na sejfik bo na kontakt przez stronę brak odpowiedzi ( może znowu się popsuł kontakt w bux-ie)
szkoda, że na sejfik nie widać wchodząc w profil kiedy ktoś był ostatnio na swoim koncie
7 dostałam jeszcze wypłatę w terminie tzn w 3 dniu od zlecenia, a od 8 brak reklam, nie mogę klikać z zakupionych poleconych również nie zarabiam
0 kontaktu z adminem, od kilku dni bux offline, na 99% scam
szkoda, że tak szybko ale widać adminowi wystarczył ten drobny zarobek z wpłat by zwinąć interes ( plus zarobek na sejfik z aukcji )
ja niestety więcej tutaj wpłaciłam jak wypłaciłam, inwestowałam w poleconych ich zakup by przyszłościowo zarabiać dzięki nim, ale czas zarabiania tutaj nie trwał długo
(15-08-2013 15:16)zabajka napisał(a): 0 kontaktu z adminem, od kilku dni bux offline, na 99% scam
szkoda, że tak szybko ale widać adminowi wystarczył ten drobny zarobek z wpłat by zwinąć interes ( plus zarobek na sejfik z aukcji )
ja niestety więcej tutaj wpłaciłam jak wypłaciłam, inwestowałam w poleconych ich zakup by przyszłościowo zarabiać dzięki nim, ale czas zarabiania tutaj nie trwał długo
widać, że admin nie jest chciwy
coś zarobił i bye bye
każdy bux to scam prędzej czy później i dla mnie to utopia wpłacać pieniądze w scam by kupować poleconych, uprade konta itp itd
ale każdy ze swoimi pieniędzmi robi co uważa, nawet wpłaca w scam