Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jestem od ciebie nieco mlodszy Mam pytanie. Ty sprzedajesz te fanpage pojedynczo czy w pakiecie kilka fp?? To daja.za ok. 16tys. like az ponad 300 zl?? A ja swojego fanpage z prawie 200 tys sprzedalem za 1000+
No ale trzeba przyznac ze wtedy jeszcze handel fp nie byl tak znany jak dzis. Dalem nawet ogloszenie na tym forum lecz kochany adminek usunal ogłoszenie a konto dożywotnio zablokował. No trudno, wtedy jeszcze kazdy myslal ze handel fp jest karalny i zabroniony (ja również )
(28-06-2013 22:41)Kacpersky12 napisał(a): Jestem od ciebie nieco mlodszy Mam pytanie. Ty sprzedajesz te fanpage pojedynczo czy w pakiecie kilka fp?? To daja.za ok. 16tys. like az ponad 300 zl?? A ja swojego fanpage z prawie 200 tys sprzedalem za 1000+
No ale trzeba przyznac ze wtedy jeszcze handel fp nie byl tak znany jak dzis. Dalem nawet ogloszenie na tym forum lecz kochany adminek usunal ogłoszenie a konto dożywotnio zablokował. No trudno, wtedy jeszcze kazdy myslal ze handel fp jest karalny i zabroniony (ja również )
W sumie to warto dodawać, że fp zostaje własnością Facebook'a, Ty sprzedajesz jedynie możliwość dodania na menadżera, i swój czas. Wtedy jest już ok
Sprzedawałem pojedynczo, teraz już nie sprzedaje tylko na nich bezpośrednio zarabiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2013 11:53 przez xAzulante.)