Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Poleceni i Gp

Autor Wiadomość
RE: Poleceni i Gp
Sprawdź:
I pewnie i tak wam usuną tych poleconych beka Ponieważ zapewne żaden wasz ref nie potwierdził e-mail'u facepalm Jerk2Jerk2Jerk2

[Obrazek: 27.png]
(29-05-2013 21:12)bolo9797 napisał(a):  
(27-05-2013 14:02)BloNdyN95 napisał(a):  yy za co ?.. Niby co ?.

Rejestracje sa Relane, nie robie tego ja juz uprzedam twoje pytania. Rejestracje pochodza z ronznych for,gg,fb, nk oraz inne wiec nie wiem w czym problem//
Wlasnie widze jak realne ...
http://zarabiam.com/Temat-K-Poleoconych-...ifts-70052

I potem bedzie czemu ten serwis tak szybko sie zescamil..

Dokładnie tak... Też czuje ,że upadnie jak jeszcze dobrze nie ruszy.
Kolejni.. To ze kuzwa inne serwisy padly nie znaczy ze ten tez musi... Ale gratuluje wam mogzu ku*wa... 4 skad wy kuzwa wiecie ze padnie zanim ruszy co ?.... Widac ze kazdy zazdrosci, bo nic nie mzoecie sami wymyslec i zbierac wgl poleconcyh ?.. Prosze Was.. Nie wiecie ku*wa to sie nie wypowiadajcie.. Ja wieze w to ze serwis nie bedzie scamem bo widac ze wlozyli w to troche kasy, reklame, grafike i ogolem w caly layout. Wiec zatrzymajcie slowa dla siebie: Scam, itd itp. I to byl temat jak nie umiecie czytac kurwa : Polecni i GP - Analfabeci... Wiec nie pisac nic innego niz wasza ilosc poleconych i gp bo kuzwa napize do ktoregos Moderatora aby wam zaraz warny powpierdalal, bo to nic nie wnosi do tematu..

Tyle Ode Mnie.. Pzdr Niedowiarki. Jerk
Glosy: FireGifts.pl (+1)
Ilośc GP : 13050
Ilośc poleconych : 26
Typ konta : Od wczoraj FP
up Big Grin to ty chyba skuter zgarniesz za tyle Tongue
Rolls Royce za tyle pkt. Nie no, ale tak na serio to będzie chyba doładowanie za 25 zł do dowolnej sieci.
troche lipka no niby ze dają za zadanko 300 pkt wszystko fajnie jesli dobrze robic zadanka to ma sie 9 tys pkt co miesiąc + doliczyc 1500 pkt za codzienne logowanie sie mowie tu o koncie standardowym fajnie by było jak by jeszcze jakies gry były a ceny rzeczy były by nizsze bo np za ps3 to trzeba zbierac i zbierac i zbierac...z tego jak tak patrzyłem wczesniej...
TikTak to zbieraj poleconych + wykup konto i po sprawie Big Grin
Ilośc GP : 4300
Ilośc poleconych : 0
Typ konta : Standard
Ilośc GP : 38020
Ilośc poleconych : 74

Wooojte, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2013.
Wątek zamknięty